Με τις σταθερές στο Μπάρτσα – Νάπολι

Με τις σταθερές στο Μπάρτσα - Νάπολι

Καλησπέρα σε όλους τους απανταχού Κουβανέζους.

Μετά τις τελευταίες επιτυχίες της στήλης από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, θα συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική και θα επικεντρωθώ στον μόνο αγώνα που έχει ενδιαφέρον.

Μπαρτσελόνα –  Νάπολι λοιπόν και οι Ιταλοί χρειάζονται νίκη. Η, δε, Μπαρτσελόνα φέτος δε βλεπόταν, θα είναι προσεκτική και επίσης είναι ομάδα που δε βγάζει πολλά κόρνερ. Πηγαίνω λοιπόν με το νικητή στα κόρνερ όπου θεωρώ ότι το 2.85 της Νάπολι έχει αξία καθώς είναι ομάδα που παίρνει αρκετά κόρνερ και βασίζεται στις πλαγιοκοπήσεις της.

Επίσης με τον Τούρκο Τσουνεΐτ Τσακίρ διαιτητή, δεν περιμένω να βγουν κάρτες νωρίς στο ματς, άρα πάω στο λογικό «καμία κάρτα ως το 27’» σε καλή τιμή (2.00). Ο Τούρκος συνήθως βγάζει 3-4 κάρτες σε όλο τον αγώνα, θέλει να έχει τον έλεγχο και δεν θα αφήσει το παιχνίδι να ξεφύγει. Συμφωνώ επίσης με όποιον επιλέξει under 1,5 κάρτες 1ου ημιχρόνου στην ίδια απόδοση.

Τέλος πάμε με μία ρισκαδόρικη επιλογή: να μη βγει κάρτα στο 1ο ημίχρονο στο υψηλό -=αλλά όχι τόσο απίθανο να πληρωθούμε- 5.30.

Καλή τύχη.

Μονό

22:00 Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Περισσότερα κόρνερ Νάπολι (2.85)

Μονό

22:00 Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Καμία κάρτα ως το 27’ (2.00)

Μονό

22:00 Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Under 1,5 κάρτα στο 1ο ημίχ. (5.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις