Πρεμιέρα με 2.55 στη Championship για μια καλή αρχή

Προγνωστικά

Σέντρα στα προγνωστικά της Championship με ένα παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Μπέρνλι.

 Επιστροφή στη δράση φίλοι μου. Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας επιστρέφουν και θα μας απασχολήσουν για όλη την γεμάτη ποδοσφαιρικά σεζόν που έχουμε μπροστά μας. προγνωστικά

Προγνωστικά Χάντερσφιλντ – Μπέρνλι

Το  παιχνίδι που ανοίγει την αγωνιστική και την σεζόν στο Νησί είναι αυτό ανάμεσα στην Χάντερσφιλντ και την Μπέρνλι. Η Χάντερσφιλντ πέρυσι έφτασε στον τελικό ανόδου και ηττήθηκε από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν αποτυχημένη η χρονιά, πιο πολύ σαν υπέρβαση θα το θεωρούσα. Αντιμετωπίζει την Μπέρνλι η οποία υποβιβάστηκε από την Premier League σε μια σίγουρα πολύ κακή χρονιά για τους «κλάρετς».

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Όσο αντίθετες κι αν ήταν οι χρονιές τους η διαφορά δυναμικότητας παραμένει μεγάλη. Η Χάντερσφιλντ έκανε την υπέρβαση για να βρεθεί στον τελικό της Championship, ενώ η Μπέρνλι είχε μια σεζόν γεμάτη πίεση και εμπειρίες στα σαλόνια ασχέτως αν κατέληξε σε υποβιβασμό. Καλώς ή κακώς αυτό είναι υπέρ της και αν πράγματι έχει βάλει στόχο την άμεση επιστροφή της, οφείλει να το δείξει από νωρίς. 

Αυτό που έχω καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια τελικά, είναι πως όσο φορμαρισμένη κι αν είναι μια ομάδα, όσο σκληρά κι αν παίζει, η διαφορά έστω μιας κατηγορίας πάντα θα παίζει σημαντικό ρόλο ακόμα κι αν η ομάδα της μεγαλύτερης κατηγορίας είναι η χειρότερη. Θα έχει πάντα το αβαντάζ της εμπειρίας. Αυτό λοιπόν πιστεύω πως είναι το δυνατό σημείο της Μπέρνλι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είναι αρχή ακόμα δεν έχουμε καθαρή εικόνα πέρα από τα φιλικά.

Με το σκεπτικό αυτό και την απόδοση του διπλού στο 2.55 της Novibet εγώ θα πάρω το ρίσκο. Όταν άνοιξε η αγορά του παιχνιδιού το διπλό ήταν στο 2.88 και σταδιακά έφτασε στο 2.55. Πολύ καλό και πάλι. Αν κάποιος αναζητά και κάλυψη για το παιχνίδι καλύτερη επιλογή θα ήταν η ισοπαλία. Προσωπικά δεν θα το κάνω. Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Μονό
22:00
Χάντερσφιλντ - Μπέρνλι
2
2.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις