Συνάντηση Αντιπροσωπείας του ΠΣΑΤ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Συνάντηση Αντιπροσωπείας του ΠΣΑΤ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΠΣΑΤ.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε σήμερα αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) που αποτελείτο από τον πρόεδρο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον β΄ αντιπρόεδρο Μάνο Σταραμόπουλο, την ταμία Αγγελική Βύζικα και το μέλος του ΔΣ Γιώργο Τριανταφυλλίδη. Τα θέματα ήταν αρκετά. Για αυτό και συμφωνήθηκε να επανέλθουμε  αρχές του Σεπτεμβρίου.

 Πρώτα- πρώτα ήταν η επάνοδος  της κανονικότητας στα γήπεδα και κατά συνέπεια η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για την ανεμπόδιστη λειτουργία των αθλητικών συντακτών. Ακολούθησε η ενημέρωση του Υφυπουργού για την επαναφορά του ιστορικού συνεδρίου αθλητικών συντακτών Ελλάδος-Κύπρου το οποίο εφέτος θα διοργανώσει ο ΠΣΑΤ και θα είναι αφιερωμένο στα 70 χρόνια από την ίδρυσή του και το 2023 θα γίνει στην Κύπρο και θα είναι αφιερωμένο στα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου. Το συνέδριο συνέβαλε αποφασιστικά  στη σύσφιξη των σχέσεων στων αθλητικών οικογενειών Ελλάδος -Κύπρου για αυτό και μετείχαν θεσμικά και οι αθλητικές αρχές.    

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις