Μακροχρόνια Championship έως 6.50

μακροχρόνια championship

Προγνωστικά: Τις πρώτες ζαριές της χρονιάς στην Championship ρίχνει ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος σε τιμές που ξεπερνούν το 6.00

Καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους. Η αλήθεια είναι πως με την Championship δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ούτε έχω ξανά ασχοληθεί στοιχηματικά στο παρελθόν αφού είναι ένα από τα πιο περίεργα πρωταθλήματα. Βέβαια φέτος υπάρχουν ξεκάθαρες δυναμικές και αρκετό ενδιαφέρον για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Όποτε θα ασχολούμαστε και με αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο έχει την δική του άγρια ομορφιά. Σήμερα στα προγνωστικά μας έχουμε τα μακροχρόνια από την Championship εστιάζοντας κυρίως σε 2-3 αγορές.

Μακροχρόνια Championship: Ανεβαίνει επιτέλους η Γουέστ Μπρομ

Ξεκινάμε με την ομάδα που θεωρούμε πως θα προβιβαστεί. Εδώ δεν χωράει ιδιαίτερη ανάλυση καθώς Νόριτς και Γούοτφορντ είναι τα φαβορί για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, η Μπέρλνι θα κυνηγήσει όσο μπορεί ενώ η Σάντερλαντ θα παλέψει για να πραγματοποιήσει το μεγάλο της comeback στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Κάπου εκεί ξεχωρίζουμε και την Γουέστ Μπρομ. Οι «Buggies» πέρυσι είχαν μία αρκετά άσχημη πορεία στην κατηγορία, μη μπορώντας να κοντράρουν καμία ομάδα από τις τρεις που προβιβάστηκε, μένοντας νωρίς εκτός διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για την άνοδο. Φέτος με ένα ρόστερ αρκετά καλό, με εμπειρία και ποιότητα αλλά έχοντας πάθει και το περσινό πάθημα δύσκολο να την ξαναπάθουν. Εξάλλου έχουν το πρεστίζ ενός συλλόγου που ανήκει στην πάνω κατηγορία, με την επιστροφή της να μοιάζει πολύ πιθανή. Να τερματίσει στους πρώτους δύο βρίσκεται σε καλή απόδοση, το επιλέγουμε και συνεχίζουμε.

Βίοι αντίθετοι για Χαλ και Ρόδεραμ

Συνεχίζουμε με την ομάδα που θεωρούμε πως θα μπει στο Top 6. Κάθε χρόνο παρατηρούμε διάφορες εναλλαγές στην βαθμολογία, τρομερό δράμα και ένταση για το ένα εισιτήριο ελπίδας που δίνουν τα play-offs της κατηγορίας. Δεν… είναι βέβαια στα γούστα μας ένα «σίγουρο» ποντάρισμα σε αυτή την εδώ την επιλογή καθώς όλοι έχουν τις δικές τους πιθανότητες να διεκδικήσουν ένα κομμάτι από την πίτα της εξάδας. Η Χαλ είναι μία τέτοια περίπτωση ομάδας. Οι «τίγρεις» με τον γνωστό στα μέρη μας Ατζούν στο διοικητικό της τιμόνι έχει πάρει αρκετή από την αφρόκρεμα του τουρκικού πρωταθλήματος, θέλοντας να χτυπήσει άνοδο. Με παίκτες όπως ο Εστουπινιάν, ο Τουφάν, ο Τετέ αλλά και ο «άγνωστος» Ιρανός φορ Αλλαχγιάρ ψάχνουν την δική τους στιγμή μετά από χρόνια αδιάφορης παρουσίας στις μικρές κατηγορίες. Να μπει στην εξάδα πληρώνει εκπληκτικά στο 6.50, το επιλέγουμε επίσης.

Κλείνουμε με την ομάδα που θα χαιρετήσει την κατηγορία. Συνήθως μία ομάδα που έρχεται από την Ligue One πάντα χαιρετάει αμέσως καθώς η διαφορά των δύο κατηγοριών είναι σε χαοτικά επίπεδα. Η Ρόδεραμ φέτος μοιάζει ο πιο αδύναμος κρίκος, με φτωχό ρόστερ και λίγες εναλλακτικές σε ένα πρωτάθλημα που απαιτεί μεγάλη σταθερότητα. Μάλλον θα υποβιβαστεί και θα επιστρέψει στη τρίτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο υποβιβασμός της πληρώνει κοντά στο 2.65 και τον παίρνουμε.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Μακροχρόνιο
Να τερματίσει στους πρώτους 2
Γουέστ Μπρομ
4.50
Μακροχρόνιο
Να τερματίσει στους πρώτους 6
Χαλ Σίτι
6.50
Μακροχρόνιο
Να υποβιβαστεί
Ρόδεραμ
2.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις