Πλήρης αποκάλυψη για το FIFA 23

Πλήρης αποκάλυψη για το FIFA 23

Όλα τα δεδομένα για το νέο παιχνίδι της EA Sports.

Μετά την αποκάλυψη του εξωφύλλου για την Ultimate έκδοση του FIFA 23, η ΕΑ έδωσε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο της απλής έκδοσης του τίτλου, το οποίο θα έχει δύο εκδόσεις (ένα εξώφυλλο με τον ποδοσφαιριστή και σταρ της PSG και της εθνικής Γαλλίας, Kylian Mbappé, που θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, και ένα με την Sam Kerr, την επιθετικό της Chelsea και της γυναικείας εθνικής ποδοσφαίρου της Αυστραλίας, που θα κυκλοφορήσει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία),  καθώς και ένα trailer για το επερχόμενο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής σειράς, το οποίο θα είναι και το τελευταίο της σειράς FIFA που θα εκδοθεί από την EA.

Έτσι, στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, θα κυκλοφορήσει το FIFA 23, το οποίο για πρώτη φορά θα έχει και γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο (πέρα από τις εθνικές γυναικείες ομάδες που είχαν κάνει την εμφάνισή τους μερικά χρόνια πριν), με την Barclays Women’s Super League της Αγγλίας και την Division 1 Arkema της Γαλλίας. Τόσο το αντρικό (FIFA World Cup στο Κατάρ για το 2022) όσο και το γυναικείο (FIFA Women’s World Cup στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία για το 2023) Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου θα συμπεριληφθούν στον τίτλο.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Το cross-play θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά στη σειρά FIFA και θα είναι προσβάσιμο σε κάθε λειτουργία 1v1, συμπεριλαμβανομένων των FIFA Ultimate Team, Online Seasons και Online Friendlies. Το cross-play θα λειτουργεί για κάθε γενιά ξεχωριστά, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι παίκτες PS5, Xbox Series X/S και PC θα μπορούν να παίξουν μαζί, όπως αντίστοιχα μαζί θα μπορούν να παίζουν και οι παίκτες PS4 και Xbox One.

Η EA τόνισε πως το σύστημα animation HyperMotion, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη χρονιά στο FIFA 22, έχει βελτιωθεί αισθητά με νέες προσθήκες, και φέτος θα ονομάζεται HyperMotion2, με “πάνω από 600 αυθεντικά animations τα οποία έχουν παρθεί μέσα από εκατομμύρια frames ποδοσφαιρικών αγώνων και καταγραφές στα capture γήπεδα της εταιρίας”. Εντός του αγωνιστικού χώρου η EA υπόσχεται να υπάρχει “ένας νέος μηχανισμός για το shooting”  καθώς και μια ανανέωση στον τρόπο που εκτελούνται τα φάουλ, τα πέναλτι και τα κόρνερ. Ο νέος μηχανισμός του shooting θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να εξαπολύουν πιο δυνατά σουτ, με το animation τους να διαρκεί περισσότερο, λειτουργώντας με παρόμοιο τρόπο με τον μηχανισμό των ‘Stunning Shot’  του eFootball.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1549786459917258753

Τέλος, το mode του Ultimate Team θα έχει ένα επανασχεδιασμένο σύστημα χημείας για την ομάδα που θα δημιουργούμε, ενώ θα εισαχθεί και ένα νέο mode στο Ultimate Team το οποίο θα ονομάζεται “FUT Moments” και θα είναι βασισμένο σε ένα είδος σεναρίου, για το οποίο θα μάθουμε λεπτομέρειες καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά τα οποία επιβεβαιώθηκαν για το FIFA 23 είναι:

  • Ένα νέο σύστημα με animation για ντρίπλες, το οποίο θα υλοποιείται από τη νέα μηχανή HyperMotion2
  • Ένα νέο σύστημα τρεξίματος, το οποίο θα βασίζεται πάνω σε machine-learning
  • Νέοι μηχανισμοί για το τρέξιμο, οι οποίοι θα έχουν να κάνουν με τις μέγιστες ταχύτητες των παικτών και τα διαφορετικά ratings αυτών
  • Αναβαθμισμένο σύστημα physics για όταν χτυπάει η μπάλα τα χέρια ή τα πόδια των παικτών
  • Αναβαθμισμένο σύστημα physics για το πώς αντιδρούν τα δίχτυα των τερμάτων
  • Ένα πιο ρεαλιστικό σύστημα για το πώς «αλλοιώνονται» τα γήπεδα κατά τη διάρκεια του αγώνα

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Υπενθυμίζουμε πως EA και FIFA ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι το FIFA 23 θα είναι ο τελευταίος τίτλος στον οποίο θα συνεργαστούν οι δύο πλευρές. Η EA στη συνέχεια αποκάλυψε τα σχέδια για την έκδοση του διαδόχου της σειράς, με τίτλο “EA Sports FC”, για τον οποίο αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις