Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 23/7) – Βελτιώνεται η Γιουνάιτεντ

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 23/7): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (13:45): Διεθνές φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στο Περθ της Αυστραλίας. Ζορίστηκε η «Βίλα» κόντρα στην Μπρισμπέιν, αλλά εντέλι επικράτησε με 1-0. Συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις η Γιουνάιτεντ στα φιλικά, εκπέμπει φρεσκάδα και την Τρίτη υπέταξε την Κρίσταλ Πάλας με 3-1 στη Μελβούρνη. Δουλεμένη η Βίλα ως ομάδα, βελτιωμένοι οι φιλοξενούμενοι, κρατάμε το goal/goal του 1.60 από τη Winmasters.

Νυρεμβέργη – Γκρόιτερ Φιρτ (14:00): Γειτονικό ντέρμπι, 269o στην ιστορία των δύο ομάδων, μεγάλη αντιπαλότητα. Πάνω από 40.000 οπαδοί θα βρεθούν στο «Μαξ Μόρλοκ» (50.000 θ.). Με 3.500 οπαδούς στο πλευρό της η Γκρόιτερ Φιρτ. Τελείως ανοιχτό πού θα κάτσει η μπίλια, το πιθανότερο είναι πως ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Παίζεται η ισοπαλία στο 3.40 από την Betshop.

Ρέιντζερς – Τότεναμ (17:00): Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν, είτε σε επίσημο είτε σε φιλικό επίπεδο. «Πρόβα» τζενεράλε για τους γηπεδούχους πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους. Τα καινούρια αποκτήματα διεκδικούν θέση βασικού, με τους Τσόλακ, Ματόντο, Λόρενς και Σούταρ να βρίσκονται στα πλάνα του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ για την αρχική ενδεκάδα. Το κλίμα στη Ρέιντζερς είναι εξαιρετικό μετά την ανανέωση του ηγέτη της περσινής σεζόν. Εχουν καλές σχέσεις οι δύο ομάδες και αξία το 1Χ του 1.85 από τον Stoiximan.

Μπόντο Γκλιμτ – Γιερβ (17:00): Η Μπόντο ηττήθηκε μεσοβδόμαδα εκτός έδρας με 1-0 από τη Λίνφιλντ για τα προκριματικά του Champions League. Γενικώς δεν πείθει με τις εμφανίσεις της φέτος. Γνώρισε την ήττα από τη Σάντεφιορντ με 1-2 η Γιερβ στο τελευταίο παιχνίδι της. Χωρίς τους Μο και Σολμπάκεν οι γηπεδούχοι, αμφότεροι μακροχρόνια τραυματίες. Δεν αξίζει η απόδοση στον άσο, ότι παίξουμε στο live.

Ρόζενμποργκ – Τρόμσο (19:00): Κόλλησε στο 0-0 κόντρα στην Ααλεσούντ η Ρόζενμπορνγκ, σε παιχνίδι δίχως θέαμα. Η αναμέτρηση κόντρα στη Στρομσγκόντσετ (17/07) δεν πραγματοποιήθηκε για την Τρόμσο λόγω των αναβολών στις πτήσεις. Δεν είναι στα καλύτερά της η Τρόμσο γενικότερα, είναι δύσκολο όμως να εμπιστευτεί κανείς τη Ρόζενμποργκ χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη (Βέκια). Παίζεται το Χ2 στο 1.85 από τη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις