Κρυφές και συμφέρουσες αποδόσεις

προγνωστικά

Προγνωστικά βγαλμένα για το συμφέρον του παίχτη στην στήλη προγνωστικών του Σαββάτου από τον Magician.

Καλημέρα σας. Στην προηγούμενη στήλη μας η Φενερμπαχτσέ δεν μας έκανε την χάρη να κερδίσει, αν και το άξιζε, για να μας χαρίσει το 5.49 της Τετάρτης. Στα σημερινά μας προγνωστικά θα ασχοληθούμε με πολύ συμφέρουσες προτάσεις!

Προγνωστικά: To θέλουν (πολύ) και οι δυο

Σήμερα θα ξεκινήσουμε από την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Η γηπεδούχος Μπράγκε, βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 26 βαθμούς. Στον τελευταίο της αγώνα αν και είχε προβάδισμα στο ημίχρονο στον εκτός έδρας αγώνα επί της Σκέβντε, δεν κατάφερε να το διατηρήσει και έμεινε στην ισοπαλία (1-1). Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη με το ίδιο σκορ. Έχει ξεφουσκώσει λίγο τελευταία και έχει περισσότερες ισοπαλίες παρά νίκες. Δέχεται τέρμα στα έξι τελευταία παιχνίδια με τον απολογισμό της να είναι δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Νιώθει έντονο τον ανταγωνισμό καθώς δυο βαθμούς πίσω της συνωστίζονται τρεις ομάδες.  Εντός έδρας έχει πέντε στα επτά over 2,5 σκοράροντας σε έξι από τους επτά αγώνες της.

Η φιλοξενούμενη Χάλμσταντ παρουσιάζεται σταθερή τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Μονόδρομος η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Εκτός έδρας σε επτά αγώνες έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο τελευταίο παιχνίδι φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα εντός έδρας την Ούτσικτενς νικώντας με το ευρύ 4-1. Στους τελευταίους δέκα αγώνες έχει οχτώ over 2,5, επτά από τους οποίους ήταν και goal/goal.  Έχει σκοράρει σ’ όλους τους αγώνες τους πρωταθλήματος(!), με μέσο όρο 2,14 γκολ ανά παιχνίδι!

Δυνατή εντός έδρας η Μπράγκε, η οποία θέλει νίκη για να πιάσει κορυφή, από την άλλη η Χάλμσταντ θέλει να εδραιωθεί στην πρώτη θέση με το επιθετικό της στιλ και να αυξήσει την διαφορά. Κρατάμε το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 2.12 στο Pamestoixima.gr.

Πάμε σαν άλλοτε

Πάμε στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας. Παλαιότερα η Ρόζενμποργκ κέρδιζε συνεχόμενα πρωταθλήματα, αυτό όμως έχει αλλάξει τα τελευταία τρία χρόνια καθώς κινείται μεταξύ τρίτης και πέμπτης θέσης. Στο πρωτάθλημα μετά από 14 στροφές έχει ήδη έντεκα βαθμούς διαφορά από την κορυφή, με παιχνίδι λιγότερο. Εντός έδρας, στο θρυλικό Λέρκενταλ του Τρόντχαιμ είναι αήττητη με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Μακριά από το σπίτι της είναι που χάνει βαθμούς με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Στα τελευταία πέντε εντός-εκτός έχει τέσσερα goal/goal. Συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει όλο και όλο δυο ήττες. Η άμυνα της δεν αποτελεί φόβητρο στους αντίπαλους επιθετικούς.

Αντίπαλος της, η προσωρινή κάτοχος της 14ης της βαθμολογίας, που οδηγεί σε play-off υποβιβασμού Τρόμσο. Το παράδοξο με την φιλοξενούμενη είναι ότι δεν έχει σκοράρει μόνο την πρώτη αγωνιστική. Από εκεί και έπειτα σκοράρει σε έντεκα συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος! Η θέση της, βέβαια δικαιολογείται γιατί σε συνολικά δώδεκα ματς έχει επτά ισοπαλίες, τρεις ήττες και  μόλις δυο νίκες. Εκτός έδρας έχει πέντε συνεχόμενα goal/goal και σύνολο δέκα στα δώδεκα στο πρωτάθλημα. Είναι αναγκασμένη να κυνηγάει το γκολ σε κάθε αγώνα ψάχνοντας για βαθμό η βαθμούς ώστε να βελτιώσει την θέση της. Οι τελευταίες οχτώ συναντήσεις των δυο σημερινών αντιπάλων στην έδρα της Ρόζενμποργκ ήταν goal/goal. Θα είναι τεράστια έκπληξη εάν κερδίσει η Τρόμσο, όμως έχει αποδείξει ότι ένα γκολ μπορεί να το βάλει. Με σύμμαχο λοιπόν την παράδοση και την δύναμη της έδρας θα κρατήσουμε από το παιχνίδι το 1Χ & goal/goal σε απόδοση 2.12 στο Pamestoixima.gr.

Το έχουν κάνει ξανά πολλές φορές

Περνάμε τον Ατλαντικό και πιο πάμε στη Major League Soccer για μια πολύ συμφέρουσα απόδοση.

Η Σινσινάτι είναι έβδομη στην Ανατολική περιφέρεια μετά από 21 αγώνες με 27 βαθμούς. Με την θέση της αυτή κατέχει το τελευταίο εισιτήριο για είσοδο στα play-off. Στον τελευταίο της αγώνα έχασε με 2-0 στην έδρα του Κολόμπους. Δεν σκόραρε μετά από 13 συνεχόμενα παιχνίδια που έβρισκε δίχτυα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της εντός έχει δυο under 2,5 και τρία over 3,5 με goal/goal. Έχει δώδεκα over στο πρωτάθλημα, όπου στα οχτώ σημειώθηκαν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα.

Το Νάσβιλ από την άλλη βρίσκεται στην πέμπτη θέση της δυτικής περιφέρειας με 30 βαθμούς. Εκτός έδρας δείχνει ισορροπία στις επιδόσεις του με πέντε νίκες, 2 ισοπαλίες και πέντε ήττες με έξι goal/goal & over 2,5. Γενικά στο πρωτάθλημα έχει έντεκα over 2,5 όλα με goal/goal και τα έξι από αυτά έληξαν με over 3,5. Η προϊστορία των αγώνων τους είναι συνυφασμένη με πολλά γκολ.

Στην παρούσα φάση και οι δυο ομάδες κοιτάνε προς τα κάτω πάρα προς τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας καθώς αρκετές είναι οι ομάδες που βρίσκονται σε απόσταση λίγων βαθμών. Θα κρατήσουμε το goal/goal & over 3,5 σε απόδοση 3.15 της Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 4.49
16:00
Μπράγκε - Χάλμσταντ
Goal/goal & over 2,5
2.12
19:00
Ρόζενμποργκ - Τρόμσο
1Χ & goal/goal
2.12
Μονό
02:30
Σινσινάτι - Νάσβιλ
Goal/goal & over 3,5
3.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις