Σκανδιναβικό ταμείο μεγάλων αποδόσεων

Προγνωστικά

Σε Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία τα κυριακάτικα προγνωστικά του The Magician σε αποδόσεις μέχρι και 2.42.

Καλημέρα σας! Οι βόρειοι της Ευρώπης μας επαληθεύουν συνεχώς σε μεγάλο ποσοστό και τους τιμάμε και εμείς ως φυσικό επακόλουθο όταν μπορούμε. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μεγάλων αλλά επαληθεύσιμων αποδόσεων από τη Σκανδιναβία και ελπίζουμε να μας δικαιώσουν…

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά: Καλύτερη η φιλοξενούμενη

Θα ξεκινήσουμε από Β’ κατηγορία Νορβηγίας. Η πέμπτη στη βαθμολογία και εντός play-off ανόδου Σάντνες υποδέχεται τη δεύτερη Ρανχάιμ, η οποία και κρατάει εισιτήριο απευθείας ανόδου. Η γηπεδούχος δείχνει με το αγωνιστικό της πρόσωπο να έχει ταβάνι τις θέσεις για τα μπαράζ ανόδου. Η έδρα της δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο αφού σε έξι αγώνες σημείωσε μόλις δύο νίκες. Έχει 5/6 over τα τέσσερα με goal/goal έχοντας δεχτεί όμως σ’ όλα τέρμα. Εξάλλου παίζει καλύτερα εκτός, μίας και έχει συγκεντρώσει τους 15 από τους 22 βαθμούς της μακριά από την έδρα της.

Η Ρανχάιμ από την άλλη θέλει την απευθείας άνοδο. Κυνηγάει την πρωτοπόρο Μπραν αλλά θα μείνει ευχαριστημένη και με την δεύτερη θέση που οδηγεί στην Α’ κατηγορία. Υπάρχει σταθερότητα στην απόδοση της. Έχει δείξει ότι θέλει και μπορεί να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία. Εκτός έδρας τρέχει σερί 4-2-0 και είναι αήττητη από τις 15 Μάιου. Μετράει εφτά συνεχόμενα over στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Μπορεί σίγουρα να πάρει βαθμούς ή βαθμό από την έδρα της Σάντνες.  Για να αποφύγουμε τις μικρές αποδόσεις του over και του goal/goal θα πάρουμε το Χ2 & over 2,5 σε απόδοση 2.42 στην Stoiximan.

Θα τα βρούνε με γκολ

Πάμε Σουηδία, όπου η Έλφσμποργκ αντιμετωπίζει την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Η πρώτη βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και η δεύτερη στην τρίτη θέση ένα βαθμό μακριά από την κορυφή. Την προηγούμενη αγωνιστική η γηπεδούχος πήρε δύσκολο βαθμό στην έδρα της Χάκεν όπου δέχτηκε μεγάλη πίεση, αλλά άντεξε. Στην έδρα της όμως σκοράρει σχετικά εύκολα. Αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνο με πολύ κλειστές άμυνες.

Μία από αυτές δεν είναι της ΑΙΚ μιας και έχει ήδη δεχτεί δώδεκα τέρματα σε έξι αγώνες. Όσο δεν δεχόταν γκολ κέρδιζε. Έχει επτά νίκες από τις οποίες οι έξι ήταν με το μηδέν στην άμυνα. Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει 1-5-1, δέχτηκε και στα πέντε γκολ και μόνο την ουραγό Χέλσινγκμποργκ κέρδισε 1-2! Η γηπεδούχος χάνει δύσκολα, πετυχαίνει την φιλοξενούμενη σε κακή περίοδο και μπορούν να μας δώσουν το goal/goal σε απόδοση 1.72 στη Stoiximan.

Ας όψεται η Ευρώπη

Μετακινούμαστε ανατολικότερα και πάμε Φιλανδία. Η πρωτοπόρος Κούοπιο έπαιξε την Πέμπτη αγώνα για τα προκριματικά του Conference League. Κέρδισε με 2-0 εντός την Ντίλα Γκόρι από τη Γεωργία και στις 14/07 είναι ο επαναληπτικός. Σίγουρα το μυαλό τους θα ταξιδεύει και σ’ αυτόν τον αγώνα αφού είναι κοντά στην επόμενη φάση και δεν θέλουν να πέσουν θύμα έκπληξης. Είναι στο +3 και με παιχνίδι λιγότερο από την δεύτερη Ελσίνκι. Έχει στην έδρα της 5-1-0 με τέσσερα goal/goal & over 2,5, με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος εντός έδρας. Παρόλα αυτά η ευρωπαϊκή πορεία είναι και αυτή μέσα στην εξίσωση.

Η Λάχτι θα διανύσει τα 290 χιλιόμετρα για να δώσει τον αγώνα στο Κουόπιο. Η φιλοξενούμενη εκτός έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση με έντεκα τέρματα. Σκοράρει στα τελευταία έξι εκτός αλλά η άμυνα της την προδίδει συνεχώς. Στο τελευταίο της αγώνα κέρδισε εντός με 2-1 την Ίντερ Τούρκου. Κέρδισε βαθμούς και ψυχολογία. Είναι αναγκασμένη όμως να ψάχνει βαθμούς σε κάθε αγωνιστική με οποιονδήποτε αντίπαλο. Πολύ πιθανό να κερδίσει η Κούοπιο αλλά οι συνθήκες ευνοούν την Λάχτι που μπορεί να σκοράρει ένα τέρμα και να μας χαρίσει το goal/goal στο 2.00 της Νovibet.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Να εκμεταλλευτεί την κούραση

Συνεχίζουμε στην Α’ Φιλανδίας. Η Σέιναγιοεν είχε ευρωπαϊκό αγώνα μεσοβδόμαδα στο Ταλίν, όπου έχασε με 1-0 από την τοπική Φλόρα για τα προκριματικά του Conference League. Την Πέμπτη θα προσπαθήσει να ανατρέψει εντός έδρας το εις βάρος της σκορ για να περάσει στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καλά, καθώς μετά από δώδεκα αγώνες έχει συγκεντρώσει δώδεκα βαθμούς. Στην έδρα της σε έξι ματς κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό Χέλσινγκφορς και την προτελευταία Μάριεχαμν.

Αντιμετωπίζει τη Χόνκα η οποία τρέχει αήττητο σερί 3-2-0 βρίσκεται στην τρίτη θέση (-3β) από την δεύτερη Ελσίνκι με δύο παιχνίδια λιγότερα και ένα λιγότερο (-6β) από την πρώτη Κούοπιο. Κυνηγάει τις δύο πρώτες της βαθμολογίας, έχει καλύτερη ομάδα από την Σέιναγιοεν, μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση της γηπεδούχου και να φύγει με το διπλό. Απόδοση στο διπλό 2.15 στη Νovibet.

Μονό
16:00
Σάντνες - Ράνχαιμ
Χ2 & over 2,5
2.42
Μονό
16:00
Έλφσμποργκ - ΑΪΚ Στοκχόλμης
Goal/goal
1.72
Μονό
16:00
Κούοπιο - Λάχτι
Goal/goal
2.00
Μονό
16:00
Σέιναγιοεν - Χόνκα
2
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις