Ειδικά έως 2.15 στο Wimbledon

προγνωστικά τένις

Ξεχωρίζουμε δύο ειδικές επιλογές απο τον ίδιο αγώνα στα προγνωστικά τένις απο τα προημιτελικά του Wimbledon.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η επιλογή μας τις προάλλες να στηρίξουμε τα αουτσάιντερ Κετσμάνοβιτς και Βέσελι δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς και οι δύο ηττήθηκαν κατά κράτος μην δικαιώνοντας to γενναίο χάντικαπ στα games που τους δώσαμε. Παρά ταύτα η δράση συνεχίζεται αμείωτη στο Wimbledon από όπου θα εξετάσουμε στοιχηματικές επιλογές στα προγνωστικά τένις στην σημερινή στήλη.

Προγνωστικά τένις Wimbledon

Από τα σημερινά προημιτελικά θα προτείνουμε επιλογές ειδικών στοιχημάτων, καθώς βλέπουμε μεγαλύτερη αξία σε αυτές τις στοιχηματικές προτάσεις σε αυτήν την φάση της διοργάνωσης. Ο αγώνας που θα μας δώσει τέτοιες επιλογές είναι αυτός του ιδιόρρυθμου Ελληνοαυστραλού Νικ Κύργιου με μια από τις εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν.

Και οι δύο προέρχονται από 5σετους αγώνες, εναντίον του Νακασίμα ο Κύργιος και με ανατροπή από 2-0 εναντίον του Ντε Μινορ ο Γκαρίν. Ο Χιλιανός με την εξαίρεση τον Ντε Μινορ είχε σχετικά εύκολο δρόμο μέχρι εδώ αλλά τώρα το εμπόδιο του εξαιρετικού στο χόρτο Κύργιου δείχνει ανυπέρβλητο.

Ο Κύργιος με βασικό όπλο το εξαιρετικό σερβις του έχει μέσο όρο περίπου 20 άσους σε κάθε αγώνα του στο τουρνουά μέχρι τώρα αλλά έδειξε σημάδια κόπωσης όπως είναι λογικό στα τελευταία δύο σετ του αγώνα με τον Νακασίμα λόγω ενός προβλήματος στον ώμο. Έχοντας αυτό κατά νου αλλά και το γεγονός ότι ο Γκαρίν δεν έχει κάποια ιδιαίτερη έφεση στους άσους θα επιλέξουμε αρχικά το under 28,5 σε συνολικούς άσους σε επιλογή αξίας 2.15 που βρίσκουμε στην Stoiximan.

Από τον ίδιο αγώνα θα επιλέξουμε και την δεύτερη ειδική επιλογή του να έχει κάτω από 61,5% ποσοστό πετυχημένου πρώτου σερβις ο Κριστιάν Γκαρίν. Ο Χιλιανός κυμαίνεται κοντά σε αυτό το ποσοστό στους μέχρι τώρα αγώνες του αλλά η εκτίμηση είναι ότι το βάρος του αγώνα αλλά και τυχόν εκνευρισμός που μπορεί να του προκαλέσει ο γνωστός στο bullying Κύργιος…. θα του ρίξει το ποσοστό. Την ειδική αυτή επιλογή την βρίσκουμε στην τιμή του 1.87 επίσης στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και να επιλέξετε στο στοίχημα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
16:45
Κριστιάν Γκαρίν - Νικ Κύργιος
Συνολικοί Άσοι: Under 28,5
2.15
Μονο
16:45
Κριστιάν Γκαρίν - Νικ Κύργιος
Κριστιάν Γκαρίν ποσοστό πετυχημένου πρώτου σερβίς (%): Under 61,5
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις