Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά στο Wimbledon*

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά στο Wimbledon*

Η φάση των «16» του Wimbledon ολοκληρώνεται και τα κομμάτια της τελικής μονομαχίας στα ταμπλό ανδρών και γυναικών συμπληρώνονται.

Στις 15:30 ο Νικ Κύργιος θα ανοίξει το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ. Μετά την επεισοδιακή πρόκρισή του απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αντιμετωπίζει τον Μπράντον Νακασίμα θέλοντας να πάρει το εισιτήριο σε προημιτελικό Grand Slam για πρώτη φορά ύστερα από επτά χρόνια. Από την πλευρά του, ο Αμερικανός βρίσκεται για πρώτη φορά στον 4ο γύρο του τουρνουά έχοντας δείξει μέχρι στιγμής πολύ σταθερό πρόσωπο και στις τρεις προκρίσεις του.

Μπράντον Νακασίμα – Νικ Κύργιος 1:4.40 2:1.29

Στον δρόμο του για το 23ο Grand Slam της καριέρας του, ο Ραφαέλ Ναδάλ αντιμετωπίζει τον Μπότικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ (20:00). Ο Ισπανός τενίστας είχε αποκλείσει τον Ολλανδό στο Roland Garros. Και θέλει το επαναλάβει στο Λονδίνο προκειμένου να πλησιάσει στην κατάκτηση του πρώτου Wimbledon ύστερα από το 2010! Ο Ολλανδός ήδη έχει κάνει «υπέρβαση» στο τουρνουά και θα κυνηγήσει την μεγάλη έκπληξη προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι το γρασίδι ταιριάζει στα παικτικά χαρακτηριστικά του.

Μπότικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ – Ραφαέλ Ναδάλ 1:5.60 2:1.16

Στο ταμπλό των γυναικών, η μεγάλη μονομαχία της Πάουλα Μπαντόσα κόντρα στη Σιμόνα Χάλεπ κλέβει την παράσταση (17:30). Η Ισπανίδα Νο4. στην Παγκόσμια Κατάταξη, θέλει να πάρει για πρώτη φορά στην καριέρα της το εισιτήριο για την τελική 8άδα του Wimbledon. Aπέναντί της βρίσκεται η Χάλεπ, που επιστρέφει στο τουρνουά ύστερα από την πρωτιά το 2019. Λίγο νωρίτερα (15:00), η Αλίζ Κορνέ μετά τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Ίγκα Σφιόντεκ, επιθυμεί να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον τελικό αποκλείοντας την επίσης φορμαρισμένη, Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Πάουλα Μπαντόσα – Σιμόνα Χάλεπ 1:2.80 2:1.55

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To Wimbledon όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις