Το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας στην ΕΡΤ2 και στο ERTFLIX

To ERTFLIX πλέον προσβάσιμο και στην COSMOTE TV

Η Red Bull έχει αντιστρέψει το κλίμα και από το δύσκολο ξεκίνημα της χρονιάς με τις συνεχείς εγκαταλείψεις.

Σε μια από τις πιο αγαπημένες πίστες των πιλότων της Φόρμουλα 1 στο Σίλβερστον, θα διεξαχθεί το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας. Πρόκειται για μια πίστα που εξαιτίας της χάραξής της προσφέρει στιγμιότυπα που μένουν στην ιστορία, ενώ οι αναβαθμίσεις που ετοιμάζουν οι ομάδες θα κάνουν τον αγώνα ακόμα πιο συγκλονιστικό.

Σε ότι αφορά την κατάσταση των βασικών «μονομάχων»:

Η Red Bull έχει αντιστρέψει το κλίμα και από το δύσκολο ξεκίνημα της χρονιάς με τις συνεχείς εγκαταλείψεις, έχει καταφέρει να κερδίζει ακόμα και όταν δεν είναι η ταχύτερη και με τους δύο πιλότους της.

Η Ferrari έχει την ταχύτητα στους τελευταίους αγώνες, αλλά τα προβλήματα αξιοπιστίας και στρατηγικής τής έχουν στερήσει, σχεδόν, σίγουρες νίκες. Μετά την ποινή στον Καναδά, ο Charles Leclerc πηγαίνει στο Σίλβερστον με νέο κινητήρα τον οποίον θα μπορέσει να πιέσει.

Η Mercedes επιδιώκει μια καλή εμφάνιση στο Σίλβερστον έχοντας στο δυναμικό της δύο Βρετανούς πιλότους. Φέρνει το μεγαλύτερο πακέτο αναβαθμίσεων το οποίο, σε συνδυασμό με τη μορφολογία της πίστας, αναμένεται να τη βοηθήσει.

Η Alpine μετά τα τελευταία καλά αποτελέσματα θα προσπαθήσει να μειώσει κι άλλο τη διαφορά της στη μάχη της 4ης θέσης από τη McLaren, η οποία όμως θέλει όσο τίποτα άλλο μια καλή εμφάνιση μέσα στην έδρα της.

Οι ελεύθερες δοκιμές 1, 2 & 3 του Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ Sports μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX. Οι κατατακτήριες δοκιμές και ο αγώνας θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στις 16:50.

Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας, Ηλίας Παπαιωάννου και Άγγελος Σταθακόπουλος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις