Έτοιμος να επιστρέψει στην Εθνική Γαλλίας ο Κοζέρ

Έτοιμος να επιστρέψει στην Εθνική Γαλλίας ο Κοζέρ

Έτοιμος να πραγματοποιήσει την μεγάλη επιστροφή στην Εθνική Γαλλίας, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, εμφανίζεται ο Φαμπιάν Κοζέρ.

Παρά τα 35 του χρόνια, ο Γάλλος γκαρντ εντυπωσίασε στους τελικούς της Liga Endesa απέναντι στην Μπαρτσελόνα και εκτός από ένα νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης, δείχνει έτοιμος να κερδίσει πίσω και την θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Equipe, οι ιθύνοντες της Γαλλικής Ομοσπονδίας έχουν έρθει ήδη σε επαφή μαζί του, προκειμένου να συμμετέχει στο επερχόμενο Eurobasket.

“Οι Μπορίς Ντιό και Βινσέντ Κολέ με κάλεσαν κατά την διάρκεια των playoffs. Χάρηκα. Αυτό δείχνει πως η σκληρή δουλειά έχει αποτέλεσμα. Τους ζήτησα να μου επιτρέψουν να ολοκληρώσω τη σεζόν και να το συζητήσουμε. Το καλοκαίρι συνήθως γεμίζω τις μπαταρίες μου για την επόμενη σεζόν αλλά η ευκαιρία είναι καλή. Μερικοί που είπαν να μην πάω και πως με καλούν επειδή ο Ντε Κολό δεν θα είναι. Το να πω όχι πάει να πει πως βάζω πάνω από όλα το εγώ μου. Το να μου λένε πως μπορώ να έχω ρόλο και πως είμαι ο κατάλληλος για να αναπληρώσει το κενό του Ντε Κολό με τιμά. Η Εθνική παραμένει ένας μικρός λεκές στην καριέρα μου. Μετανιώνω που πολλού Γάλλοι δεν ξέρουν τι παίκτης είμαι επειδή δεν με είδαν να παίζω πολύ”, ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Κοζέρ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις