Αλλαγές στο ranking της FIFA

Μουντιάλ

Μουντιάλ Κατάρ 2022: Πως διαμορφώνεται το Τop 10 του ranking της FIFA μετά τις αναμετρήσεις του Ιουνίου.

Η FIFA δημοσίευσε την ενημέρωση της βαθμολογίας των ομάδων και η Εθνική Πορτογαλίας έπεσε από την όγδοη στην ένατη θέση, έχοντας προσπεραστεί από την Ολλανδία. Αυτή η ταξινόμηση λαμβάνει υπόψη τους διεθνείς αγώνες που παίζονται από τον Μάρτιο. μουντιάλ

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μουντιάλ: Αλλαγές στο παγκόσμιο ranking

Η απόδοσή της στα τέσσερα παιχνίδια του Nations League, στα οποία κέρδισε την Ελβετία (4-0) και την Τσεχία (2-0), έμεινε ισόπαλη με την Ισπανία (1-1) και έχασε τη δεύτερη συνάντηση με τους Ελβετούς (1-0), έφερε την πτώση για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Βραζιλία παρέμεινε στην κορυφή, ακολουθούμενη από το Βέλγιο, αλλά με μια νέα σύντροφο στο βάθρο, την Αργεντινή, η οποία ανέβηκε στην τρίτη θέση, υποβιβάζοντας τη Γαλλία, τη σημερινή παγκόσμια πρωταθλήτρια, στην τέταρτη.

Η Αγγλία παραμένει στην πέμπτη θέση, μπροστά πλέον από την Ισπανία, της οποίας η απόδοση στον όμιλο που περιλαμβάνει επίσης την Πορτογαλία στο Nations League της επέτρεψε να ξεπεράσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία.

Η Δανία ήταν η μόνη νέα είσοδος στο top 10, η οποία πέρασε το Μεξικό που έπεσε στην 11η θέση.

Από τους αντιπάλους της Πορτογαλίας στον όμιλο του Μουντιάλ, μόνο η θέση της Νότιας Κορέας, την οποία κοουτσάρει ο Πορτογάλος προπονητής Πάουλο Μπέντο, υπέστη αλλαγές, ανεβαίνοντας μία θέση στην 28η, ενώ η Ουρουγουάη παρέμεινε στη 13η και η Γκάνα στην 60η.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις