Επιλογές νικητών στο Wimbledon μέχρι 7.00

Μακροχρόνια τένις

Μακροχρόνια τένις από το τρίτο Major της χρονιάς και ο Μακράκης στην στήλη του δίνει προγνωστικά για όλα τα γούστα.

Βρισκόμαστε τρεις μέρες πριν το τρίτο Grand Slam της χρονιάς στο τένις. Μπορεί φέτος το Wimbledon να έχει χάσει λίγο από το κύρος του με τις αποφάσεις του για αποκλεισμό των Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών, αναγκάζοντας την ATP να κάνει μερικό «πάγωμα» στην βαθμολογία. Παρόλα αυτά πάντως η πλειοψηφία των κορυφαίων αθλητών βρίσκεται στον Λονδίνο και εμείς θα δούμε κάποια μακροχρόνια τένις για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ας ξεκινήσουμε από τα πιο «εύκολα». Ο Κάρλος Αλκαράθ έχει κάνει τεράστια άλματα φέτος και συγκαταλέγεται στα φαβορί του Wimbledon. Παρόλα αυτά στο γρασίδι μοιάζει να χάνει αρκετή από την δύναμή του. Αρχικά απέφυγε να δώσει τουρνουά προετοιμασίας και αρκέστηκε σε δύο αγώνες επίδειξης. Τον παρακολούθησα λίγο στο παιχνίδι με τον Τιαφόε και φάνηκε αρκετά «έξω από τα νερά του». Πέρυσι, στο Λονδίνο πέρασε με το ζόρι τον Ιάπωνα Ουτσιγιάμα , για να αποκλειστεί εύκολα από τον Μεντβέντεφ. Ούτε η συμμετοχή του στα juniors δείχνει κάτι ιδιαίτερο στο γρασίδι.

Ο Μπερετίνι είναι δυνατός στο γρασίδι και φέτος έρχεται με φιλοδοξίες. Δεν έχει πολύ δύσκολο μονοπάτι μέχρι τον προημιτελικό όπου εκεί πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσει είτε τον Νικ Κύργιο είτε τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Αλκαράθ πιο πριν θα έχει να αντιμετωπίσει πιθανότατα τον εξαιρετικό ακόμα σε αυτή την επιφάνεια Άντι Μάρεϊ. Θεωρώ πάρα πολύ πιθανό τον αποκλεισμό του πριν τα προημιτελικά και τον Μπερετίνι να κερδίζει το μεταξύ τους H2H στο 1.75.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μακροχρόνια τένις: Μπορεί ο Τσιτσιπάς

Σε άλλο ένα H2H θα συνεχίσουμε πάλι με τον Ισπανό και αυτή την φορά με τον Τσιτσιπά. Για τον Αλκαράθ ισχύουν τα ίδια με πάνω. Για τον Στέφανο Τσιτσιπά ξέρουμε ότι το γρασίδι είναι χειρότερή του επιφάνεια, αλλά θα έρθει με ψυχολογία και πιθανό τίτλο στην Μαγιόρκα. Στους πρώτους δύο γύρους δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα. Στον τρίτο δυσκολεύει απότομα το πράγμα με τον Κύργιο. Στον τρίτο γύρο, μάλλον θα έχουμε και το Μάρεϊ – Αλκαράθ. Αουτσάιντερ θα είναι και οι δύο, αλλά δίνω πιθανότητες στον Ισπανό να έχει αποκλειστεί από τους δύο πρώτους γύρους. Θα επιλέξω τον Τσιτσιπά να κερδίσει την «κόντρα» με τον Καρλίτος στο 2.25 της Stoiximan.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά τένις με τον Πολωνό Χουρκάζ. Έρχεται από καλή προετοιμασία στο γρασίδι με τίτλο στο Χάλε. Πολύ καλός στην επιφάνεια, πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Ενώ το 2019 είχε αποκλειστεί στον τρίτο γύρο από τον μετέπειτα νικητή Τζόκοβιτς. Η πορεία του προς τα ημιτελικά ξανά δεν θα είναι εύκολη αφού θα έχει πιθανούς αντιπάλους στην πορεία του παίκτες όπως ο Ντιμιτρόφ, ο Νόρι και ο Ρουντ. Το να νικήσει το δεύτερο τέταρτο που βρίσκεται στο ταμπλό πληρώνει στον τριπλασιασμό. Μου αρέσει και αξίζει το ρίσκο.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Θα κλείσουμε σύντομα με μια επιλογή κατάκτησης. Ο Ματέο Μπερετίνι πέρυσι έφτασε πολύ κοντά αλλά δεν τα κατάφερε. Με τον Τζόκοβιτς να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση έχει την ευκαιρία του, αφού μπορεί να τον αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό. Στο 7.00 η κατάκτηση του Ιταλού αξίζει ένα «χαλαρό» ποντάρισμα.

Μακροχρόνιο
H2H: Αλκαράθ - Μπερετίνι
Μπερετίνι
1.75
Μονό
H2H: Αλκαράθ - Τσιτσιπάς
Τσιτσιπάς
2.25
Μονό
Νικητής δεύτερου τετάρτου
Χουρκάζ
3.00
Μονό
Νικητής Wimbledon 2022
Μπερετίνι
7.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις