Σκοράρουν και πληρώνουν 2.40

Σκοράρουν και πληρώνουν 2.40

Καλημέρα σε όλους! Εξαιρετικά έκλεισε και η χθεσινή ημέρα, αφού η στήλη μας πέρασε ξανά μία βόλτα από το ταμείο, επιβεβαιώνοντας άνετα τις δύο βασικές προτάσεις με τα γκολ. Το ρίσκο δε μας βγήκε, αλλά και πάλι δε χάσαμε, καθώς είχαμε επιστροφή της μίζας.  

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/182579343477303

Απόψε κλέβει ξανά την παράσταση το Europa League, αλλά προσωπικά εξακολουθώ να επιμένω… σκανδιναβικά κι επέλεξα ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι αξίζει το ποντάρισμά μας. 

Bράζουν στο ίδιο καζάνι… 

Η κυπελλούχος Γκέτεμποργκ υποδέχεται την επικίνδυνη εκτός έδρας Έστερσουντ, σε έναν αγώνα που αναμένεται αμφίρροπος, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, αναζητώντας βαθμούς ώστε να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. 

Μετά την σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου επί της Μάλμε, η Γκέτεμποργκ ήταν λογικό να ηττηθεί με κάτω τα χέρια από την ίδια αντίπαλο 3 μέρες μετά, όντας ακόμα “μεθυσμένη” από το μεγάλο επίτευγμά της. Για το πρωτάθλημα, πάντως, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης περισσότερο από έναν μήνα. Στο σπίτι της, εμφανίζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, δέχεται πολύ εύκολα το γκολ και μοιραία έχει πάρει μόλις μία φορά τους βαθμούς της νίκης σε 7 αναμετρήσεις (1ν/3ι/3η). Στους τελευταίους 7 αγώνες ανεξαρτήτου έδρας έχει να επιδείξει 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, όντας σε πολύ άσχημη φόρμα.  

Η Έστερσουντ βρίσκεται πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση με την αποψινή αντίπαλό της, καθώς προέρχεται από ένα σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη, έχοντας παραχωρήσει 4 συνεχείς ισοπαλίες. Το μεγάλο αγκάθι, πάντως, για τη φιλοξενούμενη παραμένει η έδρα της, καθώς δεν έχει καταφέρει να λυγίσει κανέναν από τους 6 αντιπάλους που έχει υποδεχθεί εκεί. Αντιθέτως, εκτός έδρας είναι αρκετά δυνατή, δυσκατάβλητη και σε 6 αγώνες έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, έχοντας πάρει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Παίζει σφιχτά στα μετόπισθεν, δέχεται δύσκολα το γκολ και με παιχνίδι αντεπιθέσεων διεκδικεί ό,τι μπορεί από κάθε αγώνα.  

Η αμυντική δυσλειτουργία της Γκέτεμποργκ με οδηγεί στο αμφίτερμα, αφού εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα δεχθεί το γκολ από τη φιλοξενούμενη Έστερσουντ. Θα ρισκάρω συνδυάζοντάς το με το over, θεωρώντας ότι η γηπεδούχος κάποια στιγμή πρέπει να αφυπνιστεί, παίρνοντας μια νίκη που θα της δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Για να την κατακτήσει πιστεύω ότι πρέπει να πετύχει τουλάχιστον 2 τέρματα.  

Μονό 

20:00 ΓκέτεμποργκΈστερσουντ: Goal/goal & over 2,5 (2.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις