Αποδοσάρα για τις τέσσερις ευρωπαϊκές προκρίσεις των ομάδων μας!

ελληνικές ομάδες Ευρώπη

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης θέλουν την πρόκριση στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πόσο πληρώνουν.

Οι τέσσερις εκπρόσωποί μας ρίχνονται σε λιγότερο από ένα μήνα στη μάχη της Ευρώπης. Όμως, οι πρώτες αποδόσεις για την πρόκρισή τους ή όχι στους ομίλους των δύο διαγνώσεων που θα λάβουν μέρος, έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Και μάλιστα, πληρώνουν αδρά! ελληνικές ομάδες Ευρώπη

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Πόσο πληρώνουν οι ομάδες μας ελληνικές ομάδες Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους να φτάσουν στους ομίλους από το δεύτερο προκριματικό γύρο. Κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστούν τρεις προκρίσεις για να πετύχουν το στόχο τους, ενδεχόμενο που πλασάρεται στο 3.30 από τη Novibet.

Ο Παναθηναϊκός, ως Κυπελλούχος, εξασφάλισε το «καλό» εισιτήριο του Conference League. Ήτοι, θα μπει στον τρίτο προκριματικό γύρο και θα χρειαστεί δύο προκρίσεις. Το κακό της υπόθεσης είναι πως η πολύχρονη απουσία του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει φέρει τη βαθμολογία του τόσο χαμηλά, που αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει αυτή της Ελλάδας στις κληρώσεις. Φυσικά και τις δύο φορές που θα μπει στην κληρωτίδα, θα είναι αδύναμος. Κάτι πλήρως εναρμονισμένο με τα 4.50 που προσφέρει η Novibet για να παίζουν οι «πράσινοι» στην Ευρώπη και το φθινόπωρο.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

ΠΑΟΚ και Άρης εκκινούν από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι «ασπρόμαυροι» πλασάρονται στο 2.25 ενώ οι «κίτρινοι» στο 8.00. Και εδώ σημαντικό ρόλο παίζει η βαθμολογία της UEFA που φέρνει τον ΠΑΟΚ στους ισχυρούς κάθε κλήρωσης και τον Άρη στους αδύναμους του τρίτου προκριματικού και των play off.

Κι αν οι τέσσερις εκπρόσωποί μας καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τους ομίλους, θα έχουμε πληρωθεί μια αποδοσάρα που θα αγγίζει το 270.00! Συγκεκριμένα, οι τέσσερις προκρίσεις πληρώνουν 267,3 φορές τα λεφτά μας!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις