Προβάδισμα στην Άλμπα με μίνι μακροχρόνια

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Επιστροφή στη BBL με τον Παναγιώτη Δογαντζή να δίνει επιλογές για το δεύτερο τελικό και μίνι μακροχρόνια.

Καλημέρα σε όλους. Μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος επιστρέφουμε δυναμικά με προγνωστικά μπάσκετ, αλλά και μίνι μακροχρόνια από τους τελικούς της BBL.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπάγερν vs Άλμπα

Δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών. Στην πρώτη αναμέτρηση η Άλμπα διατήρησε το πλεονέκτημα της έδρας, αφού κέρδισε πολύ εύκολα με 86-73. Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι μέχρι το το τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά με επί μέρους 25-11 οι Βερολινέζοι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Εξαιρετικός ο Ζούσμαν με 14 και ο Μάοντο Λο με 13 πόντους αντίστοιχα. Από τη Μπάγερν εξαιρετικός ήταν ο Αντρέας Ομπστ με 17 πόντους (4/9 τρίποντα). Σταθερά εκτός για την Άλμπα ο Μάρκους Έρικσον, ενώ για την Μπάγερν οι Γουόλντεν και Χίλιαρντ.

Εκτίμηση: Φέτος οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά πέντε φορές, με τις τρεις το ροζ φύλλο αγώνα να καταλήγει στους Βαυαρούς. Όμως από την τελευταία νίκη της Μπάγερν (28/01/22) έχουν αλλάξει πολλά. Οι Γουόλντεν και Χίλιαρντ είναι τραυματίες και ο Οθέλλο Χάντερ επέστρεψε από τραυματισμό κάκιστος, κάτι το οποίο είδαμε και στην τρελή σειρά των πέντε break με τη Βόννη.

Όσον αφορά στον δεύτερο τελικό θα πάρω το καλοπληρωμένο over 5,5 πόντων του Ζαν Σίσκο, ο οποίος παίζει πολύ και ελλείψει άλλου σκόρερ, παίρνει παραπάνω προσπάθειες. Μαζί με αυτό θα πάρω το over 4,5 ασίστ του Μάοντο Λο και σαν fun bet επιλογή το over 0,5 κόψιμο του Λουκ Σίκμα, ο οποίος δεν φοβάται να βγάλει τις αμυντικές του αρετές.  Ακόμη η φόρμα μας οδηγεί μακροπρόθεσμα να εμπιστευτούμε την Άλμπα καθώς, το ρόστερ του Ίσραελ Γκονζάλεζ παίζει σταθερό μπάσκετ και δείχνει να βγάζει περισσότερη υγεία στο παρκέ. Με αυτό σαν σκεπτικό θα πάρω το να σηκώσει τη BBL η Άλμπα με χάντικαπ -1,5 σε απόδοση 2.10 στη Novibet.

Τέλος όσον αφορά στα μίνι μακροχρόνια μου αρέσουν πολύ άλλες δύο επιλογές. Ο Μάοντο Λο να είναι ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στη σειρά σε απόδοση 8.50!Αυτή τη στιγμή είναι τρίτος με 4 πίσω από τον Βάιλερ-Μπαμπ που έχει 6 και από τον Ταμίρ Μπλατ που έχει 8. Ο Μπλατ θεωρώ πως πολύ δύσκολα θα επαναλάβει τόσο καλή εμφάνιση οπότε στην ουσία ο Λο έχει να συναγωνιστεί τον Μπαμπ. Η τελευταία και πιο δελεαστική επιλογή στα μάτια μου είναι η Άλμπα να σημειώσει τα περισσότερα κοψίματα στη σειρά σε απόδοση 3.30! Αυτή τη στιγμή οι τάπες είναι στο 2-2 μεταξύ Μπάγερν και Άλμπα και με το σκεπτικό ότι οι ψηλοί της Μπάγερν δεν βλέπονται βρίσκω ένα καλό value σε αυτή την επιλογή.

ΥΓ: Όσων αφορά τα μακροχρόνια πάντα να έχουμε στο νου μας και ένα καλό cash out, ειδικά στις επιλογές που έχουν μεγάλες αποδόσεις.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ειδικά
20:00
Μπάγερν - Άλμπα
Ζ. Σίσκο over 5,5 πόντοι
2.08
Ειδικό
20:00
Μπάγερν - 'Αλμπα
Μ. Λο over 4,5 ασίστ
2.67
Ειδικό fun bet
20:00
Μπάγερν - Άλμπα
Λ. Σίκμα over 0,5 κόψιμο
8.00
Μακροχρόνιο σειράς τελικών BBL
Άλμπα - Μπάγερν
Χάντικαπ σειράς: Άλμπα (-1,5)
2.10
Μακροχρόνιο σειράς τελικών BBL
Άλμπα - Μπάγερν
Ομάδα με τα περισσότερα κοψίματα: Άλμπα
3.30
Μακροχρόνιο σειράς τελικών BBL
Άλμπα - Μπάγερν
Παίκτης με τις περισσότερες ασίστ: Μ. Λο
8.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις