Το χόρτο θέλει τον Γερμανό του!

προγνωστικά τένις

Ξεκίνημα στα προγνωστικά τένις για την σεζόν σε γήπεδα χόρτου με τρείς δυνατές μονές επιλογές απο το τουρνουά ATP 500 στο Χάλε της Γερμανίας

Καλημέρα σε όλους και όλες. Με την ολοκλήρωση του Rolland Garros αφήνουμε πίσω μας την χωμάτινη σεζόν και μπαίνουμε πλέον στην σεζόν του χόρτου που θα ολοκληρωθεί με το τρίτο Grand Slam του έτους, το Wimbledon που αρχίζει στα τέλη του Ιουνίου. Η στήλη έκανε το απαραίτητο διάλειμμά παρατηρώντας όμως από κοντά τα πρώτα τουρνουά που διεξήχθησαν σε χόρτο ώστε να δούμε πως διαμορφώνονται οι δυναμικές των παικτών που είναι καλοί σε αυτήν την επιφάνεια.

Προγνωστικά τένις ATP 500 Χάλε

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκαν τα πρώτα τουρνουά σε χόρτο έχουμε μια πρώτη εικόνα για την κατάσταση κάποιων παικτών και αυτό θα αποτελέσει την βάση μας για επιλογές στα προγνωστικά τένις. Αυτή την εβδομάδα έχουμε δύο σημαντικά τουρνουά επιπέδου ATP 500 στο Χάλε της Γερμανίας και στο Λονδίνο. Αρκετές καλές στοιχηματικές επιλογές και στα δύο τουρνουά αλλά θα επικεντρωθούμε αρχικά στον αγώνα από το τουρνουά του Χάλε μεταξύ του Γερμανού Όσκαρ Όττε νο51 στον κόσμο και του Σέρβου Μίομιρ Κετσμάνοβιτς που βρίσκεται στο νο30.

Ο Γερμανός έχει δείξει καλά διαπιστευτήρια στο χόρτο έχοντας φτάσει πέρυσι στον 2ο γύρο του Wimbledon όπου έχασε από τον Άντι Μάρει στα 5 σετ ενώ και την βδομάδα που πέρασε έφτασε στα ημιτελικά του τουρνουά στην Στουτγάρδη όπου έχασε από τον μετέπειτα πρωταθλητή Ματέο Μπερετίνι. Το καλό του σερβις αποτελεί σημαντικό όπλο στην συγκεκριμένη επιφάνεια και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ώστε να νικήσει ή να προβληματίσει τενίστες σαν τον Κετσμάνοβιτς που ορίζονται ως φαβορί κυρίως λόγω της φόρμας τους από την αρχή της χρονιάς. Ο Σέρβος αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος στο χόρτο και τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο στην συγκεκριμένη επιφάνεια.

Εκτίμηση τένις ATP 500 Χάλε

Θα στηρίξουμε αρχικά στα προγνωστικά τένις την νίκη του Όσκαρ Όττε στην απόδοση του 2.15 που βρίσκουμε στην Winmasters. Με πιο ασφάλεια επιλέγουμε και το να του δώσουμε χάντικαπ 1,5  game στην απόδοση του 1.90 ενώ αξία υπάρχει φυσικά και στο συνολικό over στα games (με line τα 23,5) στη τιμή του 1.93 που επίσης βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Winmasters.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
13:00
Όσκαρ Ότε - Μιομίρ Κετσμάνοβιτς
1
2.15
Μονό
13:00
Όσκαρ Ότε - Μιομίρ Κετσμάνοβιτς
Over 23,5 games
1.93
Μονό
13:00
Όσκαρ Ότε - Μιομίρ Κετσμάνοβιτς
Χάντικαπ Games: 1 (+1.5)
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις