Λάθος όριο στους Ρόκις, μην ξεγράφετε τους Φίλις

προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Συνέχεια με δύο επιλογές από την MLB δίνει ο Παναγιώτης Δογαντζής.

Καλημέρα σε όλους. Ο Ρέι δυστυχώς δεν ξεκίνησε καλά και μοιραία αντικαταστάθηκε νωρίς μένοντας στα 3 run. Οι Μπλου Τζέις και ο Μπόγκαερτς μας δικαίωσαν ενώ, ο αγώνας των Ντ’μπακς διακόπηκε οριστικά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Μπρούερς vs Φίλις

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Μπρούερς(33-23) ηττήθηκαν από τους Πάδρες με 4-6. Αυτή η ήττα ήταν η τρίτη διαδοχική από την ομάδα του Σαν Ντιέγκο. Σήμερα στο ανάχωμα θα ξεκινήσει ο Τζέισον Αλεξάντερ ο οποίος, δίνει μ.ο. 2.57 run αλλά, με πολλά hit (περίπου 7). Από την άλλη, οι Φίλις(25-29) διανύουν την καλύτερή τους περίοδο αφού, έχουν τέσσερις σερί νίκες. Σήμερα θα ξεκινήσει ο Ρέιντζερ Σουάρεζ ο οποίος, δίνει περίπου 4 run μ.ο..
Η φόρμα των Φίλις σε συνδυασμό με τα πολλά hit που επιτρέπει ο Τζέισον Αλεξάντερ μας οδηγούν στο να εμπιστευτούμε τους Φίλις σε απόδοση διπλασιασμού.

Εγκληματικό όριο στα run του αγώνα Τζάιαντς – Ρόκις

Όπως είχα γράψει πριν πέντε μέρες, όταν υπάρχουν ομάδες σαν τους Ρόκις το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι το over. Τα όριά τους συνήθως κινούνται στο (11,5-12,5). Σήμερα στην αναμέτρηση με τους Τζάιαντς το βρίσκουμε στο 7,5!!! Αυτό το όριο είναι εξαιρετικά μικρό για την ποιότητα των δύο ομάδων. Οι Ρόκις το έχουν ξεπεράσει στα τελευταία 12 παιχνίδια 10 φορές ενώ, οι Τζάιαντς στα τελευταία δέκα , επτά φορές. Το ovwr 7,5 run σε απόδοση 1.88 στην pamestoixima είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για να την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη. Ακόμη θα πάρουμε και σαν fun bet επιλογή το over 11,5 run σε απόδοση 5.50!
Μονό
03:10
Μπρούερς - Φίλις
2
2.00
Μονό
04:45
Τζάιαντς - Ρόκις
over 7,5 run
1.88
04:45
Τζάιαντς - Ρόκις
over 11,5 run
5.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις