Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 7/6) – Ασιατικός τελικός πριν το Περού

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 7/6): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 7/6) - Ασιατικός τελικός πριν το Περού

Γουχάν – Χεμπέι (12:30): Την έκπληξη της αγωνιστικής πέτυχαν οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική, επικράτησαν με 1-0 της Σανγκάης. Μακρά και δύσκολη μοιάζει προμηνύεται η σεζόν για τη διαλυμένη Χεμπέι. Πολύ δύσκολα θα σκοράρει απέναντι στη Γουχάν. Στο… ρελαντί θα το πάει η Γουχάν, ούσα το φαβορί. Παίζονται τα 2-3 στον διπλασιασμό από τη Stoiximan.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Αυστραλία (21:00): Μονός αγώνας για τα Προκριματικά του Μουντιάλ. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει το Περού για ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Κατάρ. Πέντε φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες στο παρελθόν, στο 3-1-1 ο απολογισμός υπέρ της Αυστραλίας. Χωρίς Σούταρ και Ρόγκιτς οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ήταν πιο πειστικοί στους ομίλους. Εχει αξία το διπλό στο 1.85 από το Pamestoixima.gr.

Γερμανία – Αγγλία (21:45): Αμφότερες εκκίνησαν με γκέλα στο Nations League, 1-1 για τους Γερμανούς με την Ιταλία, ήττα με 1-0 στην Ουγγαρία για τους Αγγλους. Καμία από τις δύο δεν έπεισε στην πρεμιέρα, έντονη η κριτική του εγχώριου τύπου. Το no goal με under 2,5 επαληθεύτηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και με βάση την πρόσφατη εικόνα τους, το… 5/6 είναι πολύ πιθανό. Στο 1.90 το no goal, στο 1.80 το under 2,5 από τη Betshop. Καλύτερα μονά αποδεκτά, συνδυαστικά για τους ρισκαδόρους.

Ιταλία – Ουγγαρία (21:45): Δεύτερο σερί εντός έδρας για τους «ατζούρι», έμειναν στο 1-1 με τη Γερμανία στην πρεμιέρα. Εκανε την έκπληξη η Ουγγαρία στην πρώτη αγωνιστική του Nations League, επικράτησε της Αγγλίας με 1-0, είχε στιγμές και για παραπάνω τέρματα. Παθιασμένες και οι δύο ομάδες, αλλά σφιχτές αμυντικά και δίχως ρίσκα. Μεγαλύτερη η πίεση στους γηπεδούχους, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται το 1.33 του άσου. Πιθανά τα 2-3 γκολ στο 1.95 από τη Winmasters.

Βοσνία – Ρουμανία (21:45): «Μπίλινο Πόλιε» (15.292 θ.), Ζένιτσα. Χωρίς περιορισμό στους φιλάθλους. Απέσπασε το βαθμό η Βοσνία στα χασομέρια φεύγοντας με το 1-1 από τη Φινλανδία, μετράει πέντε διαδοχικά under 2,5. Τραγική στην ήττα 2-0 από το Μαυροβούνιο στο επίσημο ντεμπούτο του Ιορντανέσκου για τη Ρουμανία, δεν έβγαλε καμία κλασική στιγμή. Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Βοσνία εδώ και καιρό, σε νέα εποχή οι φιλοξενούμενοι. Παίζεται η ισοπαλία στο 3.30 από τη Novibet.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις