Ντέρμπι αιωνίων και… άνοδος

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο επιλογές από Ελλάδα και Γερμανία, επιλέξαμε από το σημερινό κουπόνι στα προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Στα ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, δεσπόζει σήμερα από το ελληνικό πρόγραμμα. Μπορεί οι γηπεδούχοι την τελευταία δεκαετία να μη γράφουν και τις καλύτερες σελίδες στην ιστορία τους, ωστόσο τα παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους είναι πάντα ντέρμπι. Από αγωνιστικής άποψης, οι «πράσινοι» κατεβαίνουν σχεδόν πλήρης, με μόνη σίγουρη απουσία να είναι ο Φακούντο Σάντσες , ο οποίος αποβληθεί την προηγούμενη αγωνιστική στο παιχνίδι με το Βόλο (3-1). Στις απουσίες ίσως προστεθεί και ο Τάσος Χατζηγιοβάννης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, τα πράγματα είναι χειρότερα. Ο Πέδρο Μάρτινς, μετράει πέντε σίγουρες απουσίες ελέω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα), Ονιεκούρου (Νιγηρία), Κούντε (Καμερούν), Σισέ (Σενεγάλη) και Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι). Οι παραπάνω παίκτες, αποδείχτηκε πως έχουν επηρεάσει σε μέγιστο βαθμό την ομάδα, καθώς στην προηγούμενη αναμέτρηση ήρθε ισόπαλη με τον Απόλλων Σμύρνης με 0-0. Στον πρώτο γύρο οι ομάδες έμειναν «άσφαιρες», καθώς ο αγώνας έληξε 0-0.

Εκτίμηση: Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει αποδείξει πως στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, μεταμορφώνεται. Μπορεί η γενική εικόνα των «πρασίνων» να είναι μέτρια, ωστόσο, είναι υποχρεωμένη σε τέτοια παιχνίδια να φορά τον ανταγωνιστικό μανδύα της. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι, έχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, που θα τους επηρεάσουν. 1dnb λοιπόν, σε απόδοση 2.80.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Νίκη αν θέλει να επιστρέψει

Στις επάλξεις επιστρέφουν οι ομάδες της Bundesliga 2, μετά τη χειμερινή διακοπή. Εμείς επιλέξαμε το Σάλκε-Χόλσταϊν Κίελ, καθώς εμπιστευόμαστε τους γηπεδούχους. Εκτενέστερα, η Σάλκε, βρίσκεται στην 5η θέση , εφτά βαθμούς μακριά από την πρώτη Σαν Πάουλι. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι με το Αμβούργο, ένα αποτέλεσμα που δεν τη βοήθησε και πολύ. Η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη, θα στερηθεί τους Πιέρινγκερ, Αϊντίν και Καμίνσκι, οι οποίοι είναι και βασικά στελέχη.

Στον αντίποδα, η Χόλσταϊν Κιελ έρχεται φουριόζα στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στο περασμένο παιχνίδι με τη Σαν Πάουλι, «κατάπιε» τους πρωτοπόρους με 3-0, καταφέρνοντας να μείνει πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Μάρσελ Ραππ, δε θα έχει στη διάθεσή του, μεταξύ άλλων, τους Λόρεντζ, Νέουμαν και Ρίσε, οι οποίοι και είναι «εντεκαδάτοι».  Στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, οι «Βασιλικοί Μπλε» επικράτησαν με 3-0.

Εκτίμηση: Η Σάλκε, αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στις θέσεις της ανόδου, είναι απαραίτητο να κερδίζει τέτοια παιχνίδια. Η αντίπαλος της, την εφετινή σεζόν, δείχνει πιο αποδυναμωμένη σε σύγκριση με προηγούμενες. Επιπλέον, οι πολλές απουσίες και η εικόνα της Χόλσταϊν Κίελ, μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου σε απόδοση 1.87 στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. 

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Μονό
14:30
Σάλκε-Χόλσταϊν Κίελ
1
1.87
BET: 20 units
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
1 dnb
2.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις