Τα βλέμματα στο «Βελοντρόμ»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Μαρσέιγ - Λιλ στην 21η αγωνιστική της Ligue 1. Νίκη πριν να είναι αργά για Λοριάν.

Προγνωστικά Γαλλίας: Με σύμμαχο την παράδοση η Λοριάν

Μετρημένα τα κουκιά στην 21η αγωνιστική της Ligue 1, τα περισσότερα παιχνίδια έχουν ξεκάθαρα φαβορί και στερούνται στοιχηματικού ενδιαφέροντος. Υπάρχει ζουμί στα Λοριάν – Ανζέ και Ρεμς – Μετς ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει το βραδινό ντέρμπι Μαρσέιγ – Λιλ από τα προγνωστικά Γαλλίας. Για πάμε…

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Σχεδόν ένας μήνας πέρασε από τον τελευταίο αγώνα που έδωσε η Λοριάν, το εντός 1-1 με την Παρί όπου έφτασε μια ανάσα από ένα σπουδαίο τρίποντο αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος. Παρέμεινε έτσι στις τρεις νίκες φέτος, με πιο πρόσφατη το 1-0 επί της Νις τον Σεπτέμβρη (έκτοτε 0-4-8). «Πληγή» για την ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ είναι η άμυνα αφού δεν έχει καταφέρει από το ματς με τη Νις και μετά να διατηρήσει το μηδέν παθητικό. Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα ο φορ Μοφί, κάτι που κοστίζει σε μεγάλο βαθμό στους «μπακαλιάρους» που έτσι κι αλλιώς δεν φημίζονται για το επιθετικό τους παιχνίδι (χειρότερη επίθεση της Ligue 1 με 15 γκολ). Με την εθνική του ο εξτρέμ Ουατταρά.

Με τρεις συνεχόμενες ήττες (και αποκλεισμό στο κύπελλο από την ερασιτεχνική Λίνας Μοντλερί) έκλεισε τη χρονιά η Ανζέ. Μια του ύψους και μια του βάθους καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μισού, δεν κατάφερε βρει μια σταθερά καλή απόδοση. Πιο ανταγωνιστική εκτός έδρας με δύο νίκες και έξι ισοπαλίες σε οκτώ εξόδους (2-6-2, τα επτά ήταν και goal/goal). Σημαντική η απουσία του κορυφαίου Μπουφάλ στο Copa Africa. 

Ευνοϊκή παράδοση για τη Λοριάν όταν υποδέχεται την Ανζέ. Σε έξι αναμετρήσεις από το 2000 έως σήμερα έχει σημειώσει πέντε τρίποντα (2-0-1 σε επίπεδο Ligue 2, 3-0-0 για τη Ligue 1). 

Δύσκολο να εμπιστευτείς μια ομάδα που έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά, ωστόσο η Λοριάν έδειξε και απέναντι στην Παρί ότι έχει άλλη δυναμική στην έδρα της. Οριακά αποδεκτός ο άσσος στο 2.40, θα ποντάρουμε στο 1Χ & over 1,5 που μας δίνει μια έξτρα ασφάλεια. Επίσης, κάποια στιγμή θα επανέλθει στα γκολ ο Μοφί και το anytime κοντά στον τριπλασιασμό είναι ικανοποιητικό. 

Δεν τις χωρίζουν πολλά…

Ματς που βάσει αποδόσεων σηκώνει κόντρα το ΡεμςΜετς. Σε καλύτερη φόρμα οι γηπεδούχοι μεν (μία ήττα στα τελευταία οκτώ, 3-4-1) ωστόσο έχουν σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές λόγω Copa Africa και σίγουρα δεν είναι για 1,75. Η Μετς μπορεί να έχει μία νίκη στα πέντε τελευταία (1-1-3), έπαιξε όμως απέναντι σε Μονακό, Λιόν, Μονπελιέ και Στρασβούργο. Έχει βέβαια κι αυτή της απουσίες της (Ντε Πρεβίλ, Σεντόνζ, Ζέμερσον) ενώ και ο νεοφερμένος μέσος Αμαντού (πρώην Σεβίλλη, Ανζέ) δεν είναι έτοιμος.

Διαχρονικά «ζορίζεται» με αντίπαλο τη Μετς η Ρεμς καθώς μετρά μόλις δύο νίκες σε 18 αναμετρήσεις μέσα-έξω από το 2002 έως σήμερα (σε όλες τις διοργανώσεις, 2-4-2 εντός «Ογκούστ Ντελόν»).

Υπό κανονικές συνθήκες θα βλέπαμε ζεστά το διπλό, με φρενάρουν όμως οι ελλείψεις της Μετς. Θα πάρουμε το Χ2 σε τιμές διπλασιασμού και το καλοπληρωμένο anytime score 0-1.

Προγνωστικά Γαλλίας: Σημείο αναφοράς ο Παγιέ

Ντέρμπι στο «Βελοντρόμ» με τη Μαρσέιγ να υποδέχεται τη Λιλ. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι (6-3-1), ωστόσο έχουν δυσκολευτεί στα τελευταία στην έδρα τους (1-3-1) κυρίως απέναντι στις «σφιχτές» άμυνες των Μετς και Ρεμς. Ελλείψει του Μίλικ ο τεχνικός Χόρχε Σαμπάολι έχει καθιερώσει τον Παγιέ στην κορυφή της επίθεσης, σε ένα ρόλο «ψευτοεννιαριού» που βγαίνει από την περιοχή και ψάχνει τις κάθετες πάσες στον κενό χώρο. Σημαντική η προσθήκη του Μπακαμπού στη γραμμή κρούσης (πρώην Σοσό, Βιγιαρεάλ), ο οποίος ωστόσο μάλλον δεν προλαβαίνει να κάνει το ντεμπούτο του. 

Χωρίς δράση την προηγούμενη εβδομάδα η Λιλ καθώς το παιχνίδι με τη Λοριάν αναβλήθηκε ελέω covid. Σε καλή περίοδο πάντως οι πρωταθλητές, αήττητοι στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος τους (3-4-0) ωστόσο στο τελευταίο χρονικά γνώρισαν τον αποκλεισμό στο κύπελλο στο ντέρμπι με τη Λανς (4-3 στα πέναλτι αν και κέρδιζε 0-2 στο ημίχρονο). Πλούσια σε γκολ τα εκτός έδρας παιχνίδια της Λιλ με 7/10 over και 8/10 goal/goal. Αποχώρησε ο εξτρέμ Ικονέ με μεταγραφή.

Εξαιρετική παράδοση διατηρεί η Μαρσέιγ απέναντι στη Λιλ. Συγκεκριμένα σε 22 παιχνίδια από το 2000 έως σήμερα έχει 12 νίκες και 6 ισοπαλίες (12-6-4, τελευταίο διπλό το 1-2 στις 25 Γενάρη του ‘19). Αξιοσημείωτο ότι τα τέσσερα πιο πρόσφατα στο «Βελοντρόμ» είχαν goal/goal (τα τρία και over). 

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες σε καλή κατάσταση και με ποιότητα. Πρώτη επιλογή το συνηθισμένο στα μεταξύ τους 2-3 γκολ, ενώ θα ποντάρουμε και στην ασίστ του Παγιέ. 

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
16:00
Λοριάν - Ανζέ
1Χ & over 1,5
1.98
BET: 15 units
Σκόρερ
16:00
Λοριάν - Ανζέ
Να σκοράρει Μοφί (Λοριάν)
2.90
BET: 3 units
Μονό
16:00
Ρεμς - Μετς
Χ2
2.08
BET: 7 units
Ειδικό
16:00
Ρεμς - Μετς
Anytime score 0-1
2.95
BET: 5 units
Ειδικό
21:45
Μαρσέιγ - Λιλ
2-3 γκολ
1.91
BET: 20 units
Ειδικό
21:45
Μαρσέιγ - Λιλ
Παγιέ over 0,5 ασίστ
3.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις