Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 15/1) – Παιχνίδι κλειδί για Νιουκάστλ

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 15 Ιανουαρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Μάντσεστερ Σίτι –Τσέλσι (14:30): Ντέρμπι στην Αγγλία. Η Σίτι πατάει καλύτερα και για αυτό προσφέρεται στο 1.80 στην Novibet. H Τσέλσι έχει μόλις 1 ήττα σε 5 εκτός έδρας εμφανίσεις. Οι «Πολίτες» μετράνε 5 σερί εντός έδρας νίκες με 19 γκολ στο ενεργητικό τους. Στην τελευταία επίσκεψη οι «μπλε» έφυγαν με το διπλό. Τα 4/5 τελευταία στο «Έτιχαντ» ήρθαν over 2,5.

Στουτγκάρδη – Λειψία (16:30): Χωρίς νίκη και χωρίς γκολ η Στουτγκάρδη στα 3 τελευταία παιχνίδια της. Η δημιουργία φάσεων και στα 3 παιχνίδια ήταν ελάχιστη. Η Λειψία μακριά από την έδρα της τα ‘’χάνει’’ έχοντας 1 νίκη στα 5 τελευταία. Ωστόσο η προϊστορία δείχνει διπλό με τους γηπεδούχους σε 3 αναμετρήσεις να μην έχουν κερδίσει ποτέ την Λειψία στην εντός έδρας. Το διπλό στο 1.58 στην Betshop.

Νιουκάστλ – Γουότφορντ (17:00): Με άλλη ψυχολογία η Νιουκάστλ που κινήθηκε και απέκτησε σημαντικούς παίχτες στο μεταγραφικό παζάρι. Η Γουότφορντ δεν ξέρει τι πάει να πει άμυνα. Έχει 6 συνεχόμενες ήττες με τις 5 από αυτές να συνδυάζονται με το over 2,5. Αν κερδίσει η Νιουκάστλ ξεπερνάει την Γουότφορντ. Οπότε το παιχνίδι είναι μονόδρομος για τις «καρακάξες». Ο άσος πληρώνει το ικανοποιητικό 2.00 στην Winmasters.

Σεντ Ετιέν – Λανς (18:00): Οι γηπεδούχοι είναι 5 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Βρίσκονται στην τελευταία θέση και τα πράγματα ζορίζουν. Η Λανς εκτός έδρας σκοράρει στα 4/5 τελευταία. Η προϊστορία των δύο είναι πλούσια σε γκολ. Τα 4 τελευταία ήρθαν οver 3,5 και goal/goal. H Σεντ Ετιέν πρέπει να ρισκάρει και το παιχνίδι θα ανοίξει.

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30): Μετά τις προσθήκες των Κουτίνιο και Ντιν η Βίλα ενισχύθηκε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η Μάντσεστερ δεν είναι καλά.  Στα 5 τελευταία εκτός έχει σκοράρει σε όλα, παρ’ όλα αυτά κέρδισε μόνο τα 2 από αυτά. Η γηπεδούχοι μόνο μια φορά κέρδισαν τους «κόκκινους διαβόλους» εντός έδρας τα τελευταία 20 χρόνια. Για την Βίλα απουσιάζουν οι Μπέιλι, Τραορέ, Τρεζεγκέ και Νακάμπα λόγω Copa Africa.

 Γιουβέντους – Ουντινέζε (21:45): Η Γιουβέντους είναι κουρασμένη. Τα έδωσε όλα με την Ρόμα και αυτό το πλήρωσε στο Σούπερ Καπ με την Ίντερ οπού και έχασε. Δεν θα αγωνιστούν απόψε ο Μπονούτσι και ο Κιέζα. Κόντρα στην Ουντινέζε μετράει 6 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με σκορ 19-4 εκ των οποίων τα 5 ματς ήρθαν over 2,5. Οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί φέτος μόλις 8 γκολ στην έδρα τους.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις από την σημερινή ακτινογραφία κουπονιού.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις