ΟΠΑΠ: Αύξηση του μεριδίου του VALEA FOUNDATION στο 47,13%

Ολοκληρώνεται η αγορά της Stoiximan από τον ΟΠΑΠ

Το 47,13% επί του συνόλου των μετοχών της ΟΠΑΠ Α.Ε. κατέχει πια το VALEA FOUNDATION, από το 44,11% που κατείχε τον Μάρτιο του 2021.

Ο κ. Κάρελ Κόμαρεκ φέρεται ως ο αποκλειστικός οικονομικός δικαιούχος του VALEA FOUNDATION, το οποίο ελέγχει το 47,13% του ΟΠΑΠ, μέσω των μετοχών της SAZKA Group A.S. και της SAZKA Delta Hellenic Holding LTD. Στον ΟΠΑΠ ανήκει και το brand του Pamestoixima.gr, αναμφίβολα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες της Ελλάδας.

Για τη δεύτερη, η οποία διατηρεί μερίδιο 32,98%, από την ανακοίνωση προκύπτει το εξής:

Μοναδικός μέτοχός της, είναι η Sazka Delta Aif Variable Capital Investment Company LTD. Η μοναδική οντότητα που κατέχει δικαίωμα ψήσου σε αυτήν, είναι η Sazka Delta Management LTD.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, για τη Sazka Delta Management LTD, το 66.7% των μετοχών της ανήκει στη SAZKA Group A.S., ενώ το υπόλοιπο 33,3%, ανήκει στον Κ. Μελισσανίδη, μέσω της οντότητας Georgiella Holdings Co. LTD.

Ωστόσο αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά πως «Το Valea Foundation δεν έχει μετόχους και δεν ελέγχεται από οποιοδήποτε πρόσωπο. Το Διοικητικό του Συμβούλιο αποφασίζει κατά τη διακριτική του ευχέρεια, χωρίς να λαμβάνει οδηγίες από άλλο πρόσωπο».

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις