Με τα φαβορί για τον τριπλασιασμό

Με τα φαβορί για τον τριπλασιασμό

Η Serie A συνεχίζεται και στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας ο LaBandiera έχει δυάδα τριπλασιασμού.

Η αγωνιστική στην Serie A ξεκινάει σήμερα με δύο αναμετρήσεις, που έχουν ξεκάθαρο φαβορί. Στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας έχουμε μία δυάδα σε απόδοση τριπλασιασμού.

 Προγνωστικά Ιταλίας

 Λάτσιο – Τζένοα

Με τα φαβορί για τον τριπλασιασμό Η Λάτσιο ψάχνει ευκαιρία να ξεσπάσει και η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί μεγάλη ευκαιρία. Η ήττα από την Σασουόλο έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα και την κατέβασε στην 9η θέση. Εντός έδρας μετρά τρεις αναμετρήσεις χωρίς νίκη, για όλες τις διοργανώσεις. Ο Σάρι δεν φημίζεται για την υπομονή του και περιμένω να επιτεθεί από νωρίς και να καθαρίσει το παιχνίδι. Ό,τι και να γίνει σήμερα η Λάτσιο θα σκοράρει, ακόμη κι αν θυσιάσει πολλά κενά πίσω.

Με τα φαβορί για τον τριπλασιασμό Η Τζένοα πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη ψυχολογίας στο κύπελλο. Η αλήθεια είναι πως το χρειαζόταν ο Σεφτσένκο και το πήρε. Στο πρωτάθλημα όμως τα πράγματα δεν είναι καλά και το τάιμινγκ κόντρα στην Λάτσιο είναι ακόμη χειρότερο. Έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, όπου σκόραρε μία φορά και δέχθηκε οκτώ γκολ. Θα ξεκινήσει κλειστά σήμερα, όμως αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να δώσει χώρους.

 Σαλερνιτάνα – Λάτσιο

Με τα φαβορί για τον τριπλασιασμό Η Σαλερνιτάνα, ως σάκος του μποξ, προέρχεται από ακόμη μία ήττα, στο κύπελλο αυτή τη φορά. Γενικότερα, στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της έχασε χωρίς να σκοράρει καν. Είναι μία αρκετά αδύναμη ομάδα, η οποία αναμένεται να υποβιβαστεί και πιθανότατα θα συνεχίσει σε τέτοιους ρυθμούς μέχρι το τέλος της σαιζόν.

Με τα φαβορί για τον τριπλασιασμό Η Ίντερ είναι στην κορυφή και παράλληλα στους 16 του Τσάμπιονς Λίγκ. Όπως είναι λογικό η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, όμως ο Ιντζάγκι είναι ικανός να κρατήσει χαμηλά το κεφάλι και να μην υποτιμηθεί η Σαλερνιτάνα. Για το πρωτάθλημα μετρά τέσσερις σερί νίκες, χωρίς να δεχθεί γκολ και πλέον η ανέπαφη εστία είναι βασικός στόχος σε κάθε αναμέτρηση.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 3.22
19:30
Λάτσιο - Τζένοα
1 & over 1,5
1.67
21:45
Σαλερνιτάνα - Ίντερ
2 & no goal
1.93
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις