Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο χαμένος… χάνεται

Προγνωστικά

To Bet of the Day δεν θα μπορούσε να λείψει απ' την μάχη της Πόρτο με την Ατλέτικο. Προγνωστικά σε μια κόντρα που η νίκη έχει τεράστια σημασία.

Ο δεύτερος όμιλος είναι αυτός που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα του Champions League και το Bet of the Day έχει τα προγνωστικά για το «καυτό» ματς ανάμεσα στην Πόρτο και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

  • «Ντραγκάο» (65.647 θ.), Πόρτο.
  • Η Πόρτο, με νίκη τερματίζει δεύτερη. Με ισοπαλία θέλει μη νίκη της Μίλαν. Σε περίπτωση ήττας, μπορεί να τερματίσει ακόμα και τέταρτη.
  • Η Ατλέτικο θέλει νίκη για την δεύτερη θέση και παράλληλα μη νίκη της Μίλαν ή αν οι «ροσονέρι» κερδίσουν, πρέπει να υπερκαλύψει την διαφορά τερμάτων (-3 για τους Ισπανούς, -2 για τους Ιταλούς).
  • Έχουν αναμετρηθεί εννιά ακόμα φορές. Υπερτερεί οριακά η Ατλέτικο (3-4-2).
  • Στο 16-6-24 η Πόρτο κόντρα σε Ισπανούς, 9-5-7 η Ατλέτικο κόντρα σε Πορτογάλους.
  • Μόνο ένας αποκλεισμός στην φάση των ομίλων επί Σιμεόνε, το 2017. Τέσσερις διαδοχικές προκρίσεις μετράνε οι «δράκοι».

Πόρτο

Ρεπορτάζ: Δεν σταματάει πουθενά. Εκτός κι αν το αντίπαλο τον λένε… Λίβερπουλ. Οι δύο ήττες απ’ τους Άγγλους είναι και οι μόνες φέτος, μαζί με ακόμα μια στο Λιγκ Καπ από την Σάντα Κλάρα, στην οποία δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Στα 41 παιχνίδια το αήττητο στην Liga NOS, πέρασε και από την Πορτιμονένσε με 0-3 την Παρασκευή, παραμένοντας έτσι στην κορυφή μαζί με την Σπόρτινγκ. Μπορεί να τερματίσει από δεύτερη έως τέταρτη στον όμιλο.

Stat attack: Τα οκτώ απ’ τα εννιά τελευταία ευρωπαϊκά της ματς, έμειναν στο under 2,5.

Απουσίες: Ο Κονσεϊσάο δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Ουρίμπε και τον τραυματία Μαρκάνο, ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Πέπε και Ζοάο Μάριο, οι οποίοι έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους.

Ενδεκάδα (4-4-2): Κόστα – Μάριο, Πέπε, Μπεμπά, Ζαϊντού – Οτάβιο, Ολιβέιρα, Βιτίνια, Ντίας – Εβανίλσον, Ταρεμί.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Μπορεί να αποδειχθεί έως και καταδικαστικό το προ δύο εβδομάδων, 0-1 από την Μίλαν. Δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Δεν θυμίζει την ομάδα των προηγούμενων ηττών με την στιβαρή άμυνα. Χαρακτηριστικό αυτού, είναι το γεγονός πως το Σάββατο παρότι προηγήθηκε, εντός έδρας, της Μαγιόρκα, κατάφερε και έχασε με 1-2. Αποτέλεσμα που την βγάζει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου απ’ τον Δεκέμβρη.

Stat attack: Μόλις ένα γκολ έχει πετύχει με την φανέλα της ο Λουίς Σουάρεζ στο Champions League, το πέναλτι στο Μιλάνο.

Απουσίες: Σημαντικά τα προβλήματα στην άμυνα του Σιμεόνε, με τον Σάβιτς να είναι τιμωρημένος και τον Φελίπε τραυματία.

Ενδεκάδα (4-4-2): Όμπλακ – Βρσάλκο, Χιμένες, Ερμόσο, Λόντι – Κορέα, Κόκε, Κοντογκμπιά, Καράσκο – Σουάρεζ, Γκριεζμάν.

προγνωστικά

Παιχνίδι-ορισμός του No Bet ως προς το σημείο. Είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ματς του Μιλάνου, μπορεί να πάει οπουδήποτε. Το σίγουρο είναι πως το θέλουν και οι δύο και με την άμυνα, δεν θα το πάρουν. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, περιμένουμε ρίσκα και το γκολ εκατέρωθεν στο 1.80 από την Winmasters είναι η πιο σοφή επιλογή.

Μονό
22:00
Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης
Goal/goal
1.85
Μονό
22:00
Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης
Over 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις