Έβερτον – Άρσεναλ: Συνεχίζεται η κατηφόρα των γηπεδούχων

προγνωστικά

Σούπερ προγνωστικά από την στήλη Bet of the Day για την αναμέτρηση Έβερτον - Άρσεναλ που δεσπόζει στο πρόγραμμα της ημέρας.

Βράδυ Δευτέρας με τον αγώνα Έβερτον – Άρσεναλ να ξεχωρίζει στο κουπόνι. Το Bet of the Day πάει… Αγγλία λοιπόν, με προγνωστικά στην τελευταία αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής στην Premier League.

  • «Γκούντισον Παρκ», Λίβερπουλ (39.414).
  • Έχουν αναμετρηθεί 215 φορές στο παρελθόν, με την Άρσεναλ να έχει 108 νίκες, την Έβερτον 63 και 46 ματς ισόπαλα, ανεξαρτήτου έδρας.
  • Μόλις μια νίκη της Άρσεναλ στα τελευταία πέντε στην έδρα της Έβερτον (1-1-3).
  • Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, αγωνίστηκε μια εξαετία (2005-2011) στην Έβερτον.

Έβερτον

Ρεπορτάζ: Διασύρθηκε στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Λίβερπουλ 4-1 και η κατηφόρα συνεχίζεται. Βρίσκεται στην 16η θέση, μόλις πέντε βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την 6η αγωνιστική και πλέον η θέση του Ράφα Μπενίτεθ είναι επισφαλής.

Απουσίες: Παραμένει εκτός το βαρύ πυροβολικό, Κάλβερτ-Λιούιν (3/3). Εξαιρετικά αμφίβολος ο επιθετικός Σάλομον Ροντόν (9/0) που αποκόμισε τραυματισμό στο ματς με τη Λίβερπουλ, καθώς επίσης οι Αντρέ Γκόμες (χαφ) και Γέρι Μίνα (στόπερ, 6 συμ.). Επιστρέφει από τιμωρία ο κεντρικός αμυντικός Χόλγκεϊτ (4 συμ.).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Πίκφορντ – Κόουλμαν, Γκόντφρεϊ, Κιν, Ντιν – Άλαν, Ντουκουρέ, Γκρέι, Τάουνσεντ – Ριτσάρλισον, Γκόρντον (Ιβομπί).

Stat Attack: Έχει 6 ήττες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 8 ματς πρωταθλήματος, με τέρματα 5-17!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Ηττήθηκε την Πέμπτη στο «Όλντ Τράφορντ» (3-2) σε αναμέτρηση που ήταν αρκετά καλή, αλλά πλήρωσε την αδράνεια της άμυνας σε δύο περιπτώσεις. Η νεανική ομάδα του Αρτέτα δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, ωστόσο το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας παραμένει φανερό, με τον αρχηγό Ομπαμεγιάνγκ να κάνει κοιλιά. Εντυπωσιάζει τελευταία ο Μαρτινέλι αλλά μάλλον δε θα ξεκινήσει απόψε.

Απουσίες: Φαίνεται να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντα στη Γιουνάιτεντ ο ακραίος χαφ Σακά (13/2) και μάλλον θα ξεκινήσει βασικός σήμερα. Εκτός και ο αναπληρωατικός τερματοφύλακς Μπερντ Λένο, χωρίς να αποτελεί σημαντικό πρόβλημα, αφού ο Ράμσντεϊλ είναι φανταστικός τελευταία. Μακροχρόνια απόντες οι Κολάσινατς (μπακ) και Τσάκα (χαφ, 4 συμ.).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Τομιγιάσου, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Ταβάρες – Πάρτεϊ, Λοκόνγκα (Ελνένι) – Σακά, Σμιθ-Ρόου, Όντεγκααρντ – Ομπαμεγιάνγκ.

Stat Attack: 7/8 εκτός έδρας ματς των «κανονιέρηδων» ήταν no goal.

προγνωστικά

Σε πολύ κακή κατάσταση η Έβερτον και αν η Άρσεναλ δεν είχε το επιθετικό πρόβλημα το διπλό θα ήταν πολύ χαμηλότερα. Οι «κανονιέρηδες» έχουν αποδείξει φέτος ότι ξέρουν να παίζουν για το αποτέλεσμα εκτός έδρας, κόντρα σε ομάδες επιπέδου Έβερτον και έχει αξία η «καθαρή» νίκη τους στην Novibet. Επιλέγουμε multiscore (0-1, 0-2, 0-3), στο 3.55.

  • Τα «ζαχαρωτά» έχουν δεχθεί τα μισά γκολ τους γκολ στο πρωτάθλημα μετά το 60′, οπότε το late goal έχει πιθανότητες επαλήθευσης και το κρατάμε για τα προγνωστικά.
Μονο
22:00
Έβερτον - Άρσεναλ
Γκολ μετά το 72'
1.88
Μονό
22:00
Έβερτον - Άρσεναλ
Multiscore (0-1, 0-2. 0-3)
3.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις