Χαλαρό ποντάρισμα σήμερα

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε αναμετρήσεις με φάουλ ποντάρει ο SuperMario για να σας οδηγήσει στο ταμείο από την Primera Division.

Καλησπέρα κύριοι. Χθες είχαμε καλή μέρα με το 2/2 ωστόσο όπως πολλοί θα παρατηρήσατε τον Ατρόμητο ακόμα δεν το έχει βγάλει κερδισμένο καθώς τα επίσημα στατιστικά λένε 33 φάουλ. Όμως επειδή το έβλεπα το παιχνίδι είμαι πεπεισμένος ότι θα το αλλάξουν και θα μας πληρώσουν. Σήμερα όπως γράφω και στον τίτλο θα πάμε με χαμηλά πονταρίσματα στα προγνωστικά στοιχήματος με 2 επιλογές από την Primera Division.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η κρισιμότητα του παιχνιδιού οδηγεί στα φάουλ!

Προγνωστικά στοιχήματος λοιπόν στην Primera Division με στοίχημα φάουλ στο Έλτσε–Καδίθ. Η Έλτσε παραχωρεί 12,2 φάουλ ενώ η Καδίθ 11,33. Ο ρεφ Ρουίθ σφυρίζει περί τα 29,14. Το όριο έχει τοποθετηθεί στο 25,5 και θα επιλέξω το over. Η κρισιμότητα του παιχνιδιού με οδηγεί εκεί καθώς οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν με τους φιλοξενούμενους στη ζώνη του υποβιβασμού με 12 βαθμούς. Ελπίζω να βοηθήσει και το σκορ και να μην έχουμε μία βαρετή ισοπαλία.

Oι μέσοι όροι οδηγούν στο over!

Λεβάντε εναντίον Οσασούνα με τις δύο ομάδες να έχουν αντίθετη πορεία. Οι γηπεδούχοι παλεύουν να σωθούν ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πιο άνετοι. Και οι δύο παραχωρούν περίπου 14,5 φάουλ ενώ ο Πιζάρο που σφυρίζει περίπου 23,2 φάουλ ανά αγώνα. Ωστόσο, πιστεύω πως θα ξεπεραστεί το 25,5 που υπάρχει σαν όριο καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν πάνε καλά τελευταία και αν συνεχίσουν έτσι θα μπουν σε κίνδυνο.

Καλή τύχη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Mονό
17:15
Έλτσε - Καδίθ
Over 25,5 φάουλ
1.87
BET: 20 units
Mονό
19:30
Λεβάντε - Οσασούνα
Over 25,5 φάουλ
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις