Με το δεξί στο ΣΕΦ για το 1.86

Μπασκόνια - Ολυμπιακός

Προγνωστικά Euroleague με φαβορί και αουτσάιντερ

Καλημέρα στην μπασκετική παρέα. Χθες ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός, αλλά με ένα σερί του Μέικον στο τέλος έπιασε το αβάντζο που του δώσαμε και ο Αμερικανός σκόραρε τους πόντους που χρειαζόμασταν. Το over στο Μιλάνο βγήκε, αλλά o τραυματισμός του Μιλουτίνοφ μας στέρησε τη δυάδα. Τέλος, Μακάμπι και Εφές δεν τα πήγαν όσο καλά θα θέλαμε. Σημασία έχει πως με μία δυάδα ήμασταν στα ίδια. Σήμερα συνεχίζουμε με προγνωστικά Euroleague, σε τρεις αναμετρήσεις στηρίζοντας ένα φαβορί και δύο αουτσάιντερ.

Ρωσικός εμφύλιος

Στο πρώτο παιχνίδι της βραδιάς, η Ούνιξ Καζάν υποδέχεται τη Ζενίτ στον πρώτο ρωσικό εμφύλιο της χρονιάς. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν πριν δυο βδομάδες για τον ημιτελικό του Super Cup, με την ομάδα του Πασκουάλ να κερδίζει με 83-76.

Η Ούνιξ πάει χωρίς προβλήματα στην αποψινή αναμέτρηση, σε αντίθεση με τη Ζενίτ που θα στερηθεί το Ναπίερ, ενώ αμφίβολοι είναι ο Φράνκαμπ με τον Κουλάγκιν. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης είναι ένα σκαλί παραπάνω από την Ούνιξ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ομάδα του Περάσοβιτς δεν διαθέτει βαριά χαρτιά. Ωστόσο οι απουσίες την χρήζουν αουτσάιντερ στις αποδόσεις.

Εκτίμηση: Αρχικά θα στηρίξω με αβάντζο τους φιλοξενούμενους. Παρά τους τραυματισμούς, υπάρχουν πολλές λύσεις στο ρόστερ για να δώσουν σκορ στη Ζενίτ. Μία από αυτές είναι ο Πονίτκα, που πέρυσι έκανε απίστευτα παιχνίδια απέναντι στην Ούνιξ και το line του δίνεται μόλις στο 7,5.

Αδικείται η Ζαλγκίρις

Λίγο αργότερα, στη Λιόν, η Βιλερμπάν φιλοξενεί τη Ζαλγκίρις σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι δίνονται φαβορί. Οι Λιθουανοί έχουν κάνει ήδη το 3/3 στο εγχώριο πρωτάθλημα, χωρίς όμως αυτό να λέει πολλά. Αντίθετα, από τους Γάλλους δεν έχουμε ακόμα επίσημο δείγμα γραφής, άρα έχουν και λιγότερα ματς στα χέρια τους.

Στα μεταγραφικά δεν είδαμε κάτι εντυπωσιακό από τη Βιλερμπάν. Η Ζαλγκίρις έχασε βασικά γρανάζια της περιφέρειάς της, αλλά τα αντικατέστησε με το Μουντιέ που φαίνεται να βρίσκει ρυθμό. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάζουν οι Λακόμπ, Λάιτι, Μόργαν και Οκόμπο, ενώ για τους φιλοξενούμενους μόνο ο Γιανκούνας.

Εκτίμηση: Δεν βρίσκω λόγο να δίνεται τόσο φαβορί η Βιλερμπάν. Προτιμώ να δώσω αβάντζο στη Ζαλγκίρις σε ένα παιχνίδι που δύσκολα θα ανέβει ψηλά στο σκορ.

Με απουσίες στο ΣΕΦ

Για το τέλος άφησα το ελληνικό παιχνίδι της βραδιάς. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο στην προετοιμασία και δικαίως σκέφτονται να πάνε καλύτερα από πέρυσι και να διεκδικήσουν την είσοδο στην οκτάδα. Γι’ αυτό, ματς σαν το σημερινό πρέπει να τα καθαρίζουν.

Η Μπασκόνια ταξίδεψε στην Ελλάδα με προβλήματα. Μπόλντγουιν, Πίτερς και Ραϊέστε θα λείψουν, ενώ αμφίβολος είναι ο Γκεντράιτις. Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από την Μπανταλόνα, μετά από δύο σερί νίκες στις πρώτες αγωνιστικές της ACB.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση. Ποντάρω σε νίκη με μικρό χάντικαπ και under 79,5 των Βάσκων.

 

Μονό
19:00
Ούνιξ Καζάν – Ζενίτ
Πονίτκα over 7,5 πόντοι
2.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.59
19:00
Ούνιξ Καζάν – Ζενίτ
2 (+8,5) & Ζενίτ over 70,5
1.50
21:00
Βιλερμπάν – Ζαλγκίρις
2 (+10,5) & under 161,5
1.72
BET: 12 units
Combo
21:00
Ολυμπιακός – Μπασκόνια
1 (-3,5) & Μπασκόνια under 79,5
1.86
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις