Πεντάδα επιλογών στο φινάλε

Προγνωστικά

Φινάλε κανονικής περιόδου έχουμε στην Αγγλία αυτό το Σαββατοκύριακο σε Championship, League 1 και League 2. Τα προγνωστικά μας θα κινηθούν γύρω από αυτές τις κατηγορίες, με μια πεντάδα επιλογών για να διαλέξετε ότι σας αρέσει.

Προγνωστικά Αγγλίας: Αδικείται η μαχητική Γουίκομπ, για θετικό φινάλε η Ρέντινγκ 

Ξεκίνημα από το «Riverside Stadium» όπου η Μίντλεσμπρο υποδέχεται την υποβιβασμένη Γουίκομπ. Μαθηματικά έχει ελπίδες, αλλά θα πρέπει να νικήσει, να υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων, αλλά και να καλύψει διαφορά 12 γκολ! Οπότε λέμε αντίο στη φιλότιμη Γουίκομπ, που πάντως πραγματοποιεί πολύ δυνατό φινάλε. Η Μίντλεσμπρο με απουσία 9 βασικών δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο και σε παίχτες από την ομάδα νέων. Τρομερός τεχνικός ο Γουόρνοκ αλλά φυσικά δεν υπάρχει αυτό το 1.75 του άσσου. Πάμε στη κάλυψη του Χ2 με συνδυασμό λίγων τερμάτων.

Την ίδια ώρα η Ρέντινγκ υποδέχεται στο «Madejski» την Χάντερσφιλντ. Με πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη και έχοντας απωλέσει τις ελπίδες για πλέι-οφ εδώ και καιρό η Ρέντινγκ θέλει να κλείσει με νίκη. Καλύτερη ομάδα σαφώς από την αντίπαλο της, η οποία έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Κακό μομέντουμ έκαστες, αλλά οι γηπεδούχοι έβγαλαν πολύ δύσκολο φινάλε με το τοπ-6 και θα πάρουν το πονταρισμά μου.

Αδιάφορο παιχνίδι που θα βολέψει η ισοπαλία

Στη Championship και πάλι η Μπλάκμπερν υποδέχεται στο «Ewood Park» την Μπέρμιγχαμ. Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται εκτός δεκάδας εδώ και πολύ καιρό. Η Μπέρμιγχαμ κλείνει καλύτερα τη σεζόν με καλύτερο μομέντουμ, αλλά η Μπλάκμπερν δείχνει ανταγωνιστική αν και αδιάφορη εδώ και καιρό. Αναμενόμενο θεωρώ το ροτέισον, οπότε δε θα χαλάσει κανέναν από τους δυο μια βολική ισοπαλία, όπως τελείωσαν τα τρία τελευταία μεταξύ τους. 

Ποντάρισμα στα γκολ σε δύο κατηγορίες

Στη League 2 τώρα η Πόρτ Βέιλ υποδέχεται τη Μάνσφιλντ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Βέβαια το μομέντουμ των γηπεδούχων είναι τρομερό με οκτώ νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Η Μάνσφιλντ βρίσκεται επίσης σε καλό μομέντουμ και αναμένω να παίξει στα ίσα χωρίς σκοπιμότητα. Ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν του χρόνου, οπότε αναμένω να μας δώσουν ένα καλό φινάλε. 

Μια κατηγορία χαμηλότερα στη National όπου δεν έχουμε φινάλε ακόμα, η Γουιλντστόουν υποδέχεται τη Ντάγκεναμ. ´Αλλο επίπεδο ποδοσφαίρου φυσικά, αφού πηγαίνουμε σε ερασιτεχνικό επίπεδο, με τα γκολ να έχουν τη τιμητική τους. Σάκος του μποξ της κατηγορίας οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα και δε τους νοιάζει κιόλας. Από την άλλη η Ντάγκεναμ δε κυνηγάει κάτι, αλλά τα παιχνίδια της έχουν τις περισσότερες φορές γκολ, ειδικά εκτός έδρας. Καλό το οβεράκι θα το κολλήσω με το σημείο παραπάνω.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
14:30
Μίντλεσμπρο - Γουίκομπ
Χ2 & under 4,5
2.27
Μονό
14:30
Ρέντινγκ - Χάντερσφιλντ
1
2.00
Μονό
14:30
Μπλάκμπερν - Μπέρμιγχαμ
Χ
3.65
Δυάδα απόδοσης 3.72
17:00
Πορτ Βέιλ - Μάνσφιλντ
Over 2,5
2.30
17:00
Γουιλντστόουν - Ντάγκεναμ
Over 2,5
1.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις