ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Όταν η μπάλα καίει, μυρίζει ταμείο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Όταν η μπάλα καίει, μυρίζει ταμείο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Όταν η μπάλα καίει, μυρίζει ταμείο

LIVE BETTING 24/7!

best picks

Best Picks Τρίτης με Champions League, Euroleague και… Eurovision!

προγνωστικά στοιχήματος

Φουλ των ειδικών στο Παρίσι

προγνωστικά

Μιλάει η έδρα και τους στέλνει τελικό

Σπουδαία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Αξία στο Παρίσι και στην Eurovision σε 3.55

Betshop… ρελάνς με “καταιγισμό” στοιχημάτων στην Eurovision!

Παρίσι-Μάλμε για το 10άρι

προγνωστικά μπάσκετ

Έδρα και ριμπάουντ φέρνουν… Final-4!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Over 2,5… στο 1.87;

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (7/5)

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ προγνωστικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ προγνωστικά

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (7/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Όταν η μπάλα καίει, μυρίζει ταμείο

Προγνωστικά

Ματς ζωής ή θανάτου σε Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία, με συμφέρουσες αποδόσεις στα προγνωστικά Σαββάτου από τον #TheMagician.

Προγνωστικά: Με ενδιαφέρον οι γηπεδούχοι

Καλημέρα σας. Το απόλυτο κάναμε στο τελευταίο άρθρο με συμφέρουσες αποδόσεις και το ίδιο ευελπιστούμε να πετύχουμε και σήμερα. Τα κουκιά είναι μετρημένα για τις περισσότερες ομάδες τώρα που φθάνουμε στο τέλος, οπότε θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Εκκίνηση από τη Γερμανία. Η Φράιμπουργκ είναι έβδομη στη βαθμολογία με 40 βαθμούς, πέντε πίσω από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που κατέχει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε σχέση όμως με την τελευταία έχει πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα για να της κλέψει την έκτη θέση. Μόνο σε ένα ματς από τα 15 δεν σκόραρε στην έδρα της, αλλά ταυτόχρονα προβληματίζει στην άμυνα, καθώς έχει δεχθεί τέρμα σε επτά σερί αγώνες στην έδρα της. Βέβαια εκεί έχει ηττηθεί μόνο από τις υπερδυνάμεις, Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ, Λειψία και Στουτγκάρδη. Ασκεί πίεση στην έδρα της.

Η Βόλφσμπουργκ μετά κόπων και βασάνων, πήρε πολύτιμη εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην ανύπαρκτη εκτός έδρας Μπόχουμ. Αποσπάστηκε έτσι τέσσερις βαθμούς από τα μπαράζ παραμονής στην κατηγορία. Μακριά από την έδρα της δυσκολεύεται πολύ να διεκδικήσει βαθμούς, δεχόμενη συχνά πυκνά αρκετά τέρματα. Ευτυχώς για την ίδια, ακολουθούν δύο παιχνίδια στην έδρα της με βατούς αντιπάλους, όπου μπορεί να επικρατήσει και να δώσει τέλος στα σενάρια παραμονής. Δίνει πολύ χώρο στους γηπεδούχους όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

Σημείο: Πρώτη επιλογή το 1Χ και over 1,5 στο 1.80 και δεύτερη να δοθεί πέναλτι στον αγώνα με απόδοση 2.85 στην Stoiximan. Ο διαιτητής Βίλλενμποργκ, και στις πέντε συνολικά αναμετρήσεις που έχει σφυρίξει τη Βόλφσμπουργκ, έδειξε σε όλες το σημείο του πέναλτι. Ας το διατηρήσει έτσι.

Ντέρμπι τετράδας

Η Λειψία πέρασε από την έδρα της Χάιντεχαιμ και έμεινε στην τέταρτη θέση. Τρέχει σερί 4-1-0 στο πρωτάθλημα, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν πίσω στα πέντε τελευταία ματς στην έδρα της, αλλά με ομάδες της τελευταίας εξάδας. Δεν έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν, με το σημερινό ματς απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ να αποτελεί το δυσκολότερο εμπόδιο. Πρώτος στόχος να μην ηττηθεί, ώστε να κρατήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από την σημερινή της αντίπαλο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αποτελούν τη δεύτερη καλύτερη ομάδα εκτός έδρας στη συγκομιδή βαθμών. Έχασαν τη νίκη και την ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική να κερδίσουν στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων την αήττητη Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-1). Ως πέμπτη πλέον στη βαθμολογία, δεν έχει πολλές επιλογές, παρά να παραταχθεί για τη νίκη για να διεκδικήσει την είσοδο στο επόμενο Champions League, αν δεν το κατακτήσει.

Σημείο: Κρατάω σε BetBuilder το over 2,5 γκολ και over 3,5 κόρνερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ με απόδοση 3.40 στη Stoiximan.

Προγνωστικά: Ακολουθούμε τα γκολ

Πάμε Αγγλία και στο ματς Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας. Ισοδύναμες οι δύο ομάδες. Στην 13η θέση οι γηπεδούχοι, μία κάτω οι φιλοξενούμενοι με τρεις βαθμούς διαφορά. Σκαμπανεβάσματα πολλά στη μέχρι τώρα πορεία τους, με τη Φούλαμ πάντως να είναι πιο επιθετική στην έδρα της, όπου έχει σημειώσει πολλά σε μέσο όρο τέρματα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι αμυντικά, μακριά από το «Selhurst Park Stadium», αδυνατούν να φανούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, αν και πριν δύο αγωνιστικές έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Λίβερπουλ. Ακολούθησαν δύο εντός έδρας αγώνες όπου αρχικά φιλοδώρησαν με πέντε τέρματα τη Γουέστ Χαμ (5-2) και με δύο τη Νιούκαστλ (2-0). Έδειξαν έτσι ότι με τρεις σερί νίκες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σημείο: Δεν κινδυνεύουν οι δύο ομάδες. Θα κρατήσω το over 2,5 με απόδοση 1.70 στη Stoiximan.

Από τα έντεκα βήματα

Θα κάνω μια μικρή στάση στο Αλαβές – Θέλτα. Διαιτητής είναι ο Χουάν Λουίς Πουλίδο Σαντάνα, ο οποίος φέτος στη La Liga σε 17 αναμετρήσεις έχει δώσει δώδεκα πέναλτι! Επιπλέον, μια φορά που διαιτήτευσε φέτος εντός έδρας την Αλαβές, έδειξε τα έντεκα βήματα, όπως και τις δύο φορές που βρήκε την Θέλτα εντός και εκτός έδρας. Καταλογισμός πέναλτι λοιπόν με απόδοση 2.75 στη Stoiximan.

Μονόδρομος η νίκη

Μετακομίζουμε στην Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, ήρθε ισόπαλη στην έδρα της 10ης Σίβασπορ (2-2). Αυτοκτόνησε καθώς προηγήθηκε στο 80′, αλλά δέχτηκε γκολ με πέναλτι στο 90+4′. Πλέον η διαφορά από την πρώτη Γαλατάσαραι πήγε στους τέσσερις βαθμούς και το κυνήγι συνεχίζεται. Πέντε αγωνιστικές απομένουν και θέλει να συνεχίσει χωρίς απώλειες, καθώς την προτελευταία αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο ομάδα εκτός έδρας. Η Μπεσίκτας, μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-2-3) απέλυσε τον Φερνάντο Σάντος και ανέλαβε ως υπηρεσιακός ο Τούρκος Σερντάρ Τοπρακτέπε. Τέταρτη στη βαθμολογία, στο -4 από την Τραμπζονσπόρ, στο +2 από την Μπασακσεχίρ, θα δώσει μάχη για να κρατήσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη των αντιπάλων και να σκοράρει.

Σημείο: Επίθεση φωτιά έχει η Φενέρμπαχτσε, αλλά παραπατάει αμυντικά καθώς έχει δεχθεί αρκετά τέρματα στα πέντε τελευταία ματς. Κρατάω για τα προγνωστικά μας, το over 3,5 με απόδοση 2.35 στη Stoiximan.

Προγνωστικά: Θα πέσουν κορμιά

Κλείνω με Ισπανία. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε με 2-0 στην Αλαβές χάνοντας έτσι την ευκαιρία να εδραιωθεί στην τέταρτη θέση. Μπορεί εντός έδρας να τα πηγαίνει περίφημα με 14-1-1 σε 16 αγώνες, αλλά η αμυντική της λειτουργία δεν είναι αυτή που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Μάλιστα έχει δεχθεί σε πέντε σερί αγώνες τέρμα και εννέα στα τελευταία δέκα. Όταν κερδίζει το κάνει σκοράροντας ως επί των πλείστων δύο ή περισσότερα τέρματα, αλλά έχει δώσει πολλά δικαιώματα στους αντιπάλους, επιτρέποντάς τους πολλές ευκαιρίες για να δεχθεί γκολ.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο με δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες, έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία είναι στο +3. Αρχικά με τη Βιγιαρεάλ τιμωρήθηκε με ένα πολύ τραβηγμένο πέναλτι στο τέλος του αγώνα, ενώ με τη Γρανάδα, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για τη νίκη. Η κυπελλούχος Ισπανίας με ήττα σήμερα λογικά αποχαιρετά τις ελπίδες για την τετράδα, που είναι ο κύριος στόχος. Την περιμένω αποφασιστική και πιο συγκεντρωμένη στην ολοκλήρωση των φάσεων.

Σημείο: Κρατάω το goal/goal με απόδοση 1.75 στη Stoiximan.

Καλή επιτυχία.

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Δυάδα απόδοσης 3.06
16:30
Φράιμπουργκ - Βόλφσμπουργκ
1Χ & over 1,5
1.80
17:00
Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας
Over 2,5
1.70
BET: 40 units
BetBuilder
16:30
Λειψία - Μπορούσια Ντόρτμουντ
Over 2,5 & Ντόρτμουντ over 3,5 κόρνερ
2.35
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 7.83
16:30
Φράιμπουργκ - Βόλφσμπουργκ
Καταλογισμός πέναλτι
2.85
19:30
Αλαβές - Θέλτα
Καταλογισμός πέναλτι
2.75
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 4.11
19:00
Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας
Over 3,5
2.35
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Goal/goal
1.75
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις