ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Πλήθος επιλογών σε Γερμανία και Αγγλία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Πλήθος επιλογών σε Γερμανία και Αγγλία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Πλήθος επιλογών σε Γερμανία και Αγγλία

LIVE BETTING 24/7!

best picks

Best Picks Τρίτης με Champions League, Euroleague και… Eurovision!

προγνωστικά στοιχήματος

Φουλ των ειδικών στο Παρίσι

προγνωστικά

Μιλάει η έδρα και τους στέλνει τελικό

Σπουδαία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Αξία στο Παρίσι και στην Eurovision σε 3.55

Betshop… ρελάνς με “καταιγισμό” στοιχημάτων στην Eurovision!

Παρίσι-Μάλμε για το 10άρι

προγνωστικά μπάσκετ

Έδρα και ριμπάουντ φέρνουν… Final-4!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Over 2,5… στο 1.87;

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (7/5)

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ προγνωστικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ προγνωστικά

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (7/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πλήθος επιλογών σε Γερμανία και Αγγλία

προγνωστικά στοιχήματος

Επτά επιλογές σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1.83 έως το 2.40 έχει για αυτό το Σάββατο ο Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης

Τρομερό πρόγραμμα μας επιφυλάσσει αυτή η αγωνιστική, με τα προγνωστικά στοιχήματος γεμάτα δυνατές αναμετρήσεις και μεγάλες ευκαιρίες. Στην Bundesliga θα μας απασχολήσουν και τα πέντε ματς της αγωνιστικής, ξεκινώντας με αυτό ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης. Σχετικά μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού οι Βαυαροί κυνηγούν την επιστροφή τους στην Ευρώπη μετά από εννιά χρόνια, τη στιγμή που η Βέρντερ δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η νίκη επί της Στουτγκάρδης ήταν αρκετή για τους φιλοξενούμενους που δύσκολα θα πάρουν δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα, ειδικά στην εξαιρετική έδρα της Άουγκσμπουργκ. Θα πάρουμε τον άσο στο 1.83 της Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Λειψία – Ντόρτμουντ

Όλα εδώ κρίνονται για Λειψία και Ντόρτμουντ όσον αφορά την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Champions League. Οι γηπεδούχοι προηγούνται με δύο βαθμούς κι έχουν την ευκαιρία να πάρουν διαφορά ασφαλείας σε περίπτωση νίκης, ενώ οι Βεστφαλοί με δική τους νίκη θα αλλάξουν τα βαθμολογικά δεδομένα. Με το μυαλό βέβαια στον ημιτελικό της Τετάρτης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και με την ισχυρή πιθανότητα η πέμπτη θέση της Bundesliga να δώσει εισιτήριο για το Champions League, ο άσος αποκτά ισχυρό πλεονέκτημα. Από το 1.70 και κάτω βέβαια δεν αξίζει να τον επιλέξουμε, οπότε θα πάμε σε μια ειδική επιλογή. Οι 28+ τελικές δίνονται στο 1.91 από τη Novibet. Οι μέσοι όροι των δύο ομάδων στην σεζόν (Λειψία – 16,1 / Ντόρτμουντ – 15) αλλά και οι 42 τελικές του πρώτου μεταξύ τους αγώνα δίνουν αξία στο ποντάρισμά μας.

Μπάγερν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Το πρωτάθλημα δεν έχει καμία σημασία πλέον για την Μπάγερν και μοναδικός στόχος είναι το Champions League. Πιθανώς στο σημερινό ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να δούμε ροτέισον από τον Τούχελ, όμως σίγουρα θα δούμε μια ομάδα που έχει τις βλέψεις της αλλού. Ακόμα κι έτσι πάντως, η ψυχολογία στο στρατόπεδο των Βαυαρών είναι ανεβασμένη και μια επιβλητική εμφάνιση θα την έκανε ακόμα καλύτερη. Οι χώροι που θα αφήσει αναγκαστικά η ομάδα της Φρανκφούρτης, η οποία αντιθέτως έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα δώσουν την ευκαιρία στην Μπάγερν να συνεχίσει την εντυπωσιακή της επιθετική επίδοση. Το over 2,5 των γηπεδούχων πληρώνει 2.03 στη Fonbet και θα το επιλέξουμε.

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ

Την ευκαιρία να βρεθεί στο -6 από την έκτη θέση έχασε η Φράιμπουργκ, μένοντας στο 1-1 με τη Μάιντζ εντός έδρας. Ακόμα κι έτσι, κατάφερε να προσπεράσει την Άουγκσμπουργκ, έχοντας υπό τον έλεγχό της την έβδομη θέση που -όπως όλα δείχνουν- οδηγεί στο Conference League. Γι’ αυτό θα χρειαστεί το τρίποντο κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, η οποία επίσης «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς αλλά για διαφορετικούς λόγους. Με νίκη η ομάδα του Χάσενχουτλ θα αποκτήσει σημαντική διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού και θα νιώθει ασφαλής για την παραμονή της. Με τα αμυντικά θέματα που παρουσιάζουν αμφότερες, αναμένουμε να ανοίξει το ματς και να δούμε περισσότερα γκολ απ’ ό,τι στα τελευταία τους παιχνίδια. Πάμε με το over 2,5 στο 1.85 της Fonbet.

Νιούκαστλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Πάμε και στην Αγγλία για την αναμέτρηση της Νιούκαστλ απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Νιούκαστλ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά το 2-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, ώστε πρώτα να διατηρήσει την έβδομη θέση κι έπειτα να κυνηγήσει την έκτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Της δίνεται μεγάλη ευκαιρία να το κάνει απέναντι στην ουραγό Σέφιλντ, η οποία έχει ρίξει λευκή πετσέτα και έμεινε απλώς η μαθηματική επικύρωση του υποβιβασμού της. Πάντως, η ομάδα του Γουάιλντερ σκοράρει αρκετά τον τελευταίο καιρό και δεν αποκλείεται να το ξανακάνει απέναντι στη γεμάτη απουσίες άμυνα των «ανθρακωρύχων». Το combo 1 & goal/goal μπαίνει στις επιλογές μας, με απόδοση 2.35 στη Novibet. 

Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη

Μπορεί η Λεβερκούζεν να έχει κατακτήσει ήδη τον τίτλο στη Γερμανία, όμως μόνο αδιάφορη δε θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Στόχος της πλέον είναι να κλείσει την σεζόν αήττητη, εκτός βέβαια κι από την κατάκτηση κυπέλλου και Europa League. Ζόρικη η σημερινή της αναμέτρηση κόντρα στη Στουτγκάρδη, η οποία θέλει να κλειδώσει όσο πιο σύντομα γίνεται την παρουσία της στο Champions League της επόμενης σεζόν. Παίζει φουλ επιθετικά και όσο κι αν οι περιστάσεις απαιτούν μια διαφορετική προσέγγιση, δεν πρόκειται να θυσιάσει τις αρχές της. Γενικώς αναμένουμε ένα ματς μεταξύ δύο χαλαρών ομάδων που θα θελήσουν να προσφέρουν θέαμα και κυρίως να μη χάσουν. Πάμε με το over 3,5 στο 2.40 της Novibet.

Άστον Βίλα – Τσέλσι

Κλείνουμε με το βραδινό ματς της Premier League ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Τσέλσι. Το 5-0 από την Άρσεναλ προσγείωσε ανώμαλα τους «μπλε», οι οποίοι μέχρι την Τρίτη έτρεχαν αήττητο σερί οκτώ αγώνων στο πρωτάθλημα. Αρκετά δύσκολο είναι και το σημερινό τους ματς στο «Βίλα Παρκ», απέναντι σε μια ομάδα που εντός έδρας έχει απολογισμό 12-2-3. Με την τέταρτη θέση να παίζεται ακόμα ανάμεσα στην ομάδα του Έμερι και την Τότεναμ, περιμένουμε μια επιθετική και κυριαρχική εμφάνιση από τους γηπεδούχους. Αμυντικά η Τσέλσι δε βλέπεται, οπότε οι 16 τελικές της Άστον Βίλα στον διπλασιασμό της Novibet αξίζουν το ποντάρισμά μας.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
16:30
Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης
1
1.83
BET: 33 units
Ειδικό
16:30
Λειψία - Ντόρτμουντ
28+ συνολικές προσπάθειες για γκολ
1.91
BET: 32 units
Μονό
16:30
Μπάγερν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Μπάγερν over 2,5
2.03
BET: 30 units
Μονό
16:30
Φράιμπουργκ - Βόλφσμπουργκ
Over 2,5
1.85
BET: 33 units
Combo
17:00
Νιούκαστλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
1 & goal/goal
2.35
BET: 26 units
Μονό
19:30
Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη
Over 3,5
2.40
BET: 25 units
Ειδικό
22:00
Άστον Βίλα - Τσέλσι
Άστον Βίλα 16+ προσπάθειες για γκολ
2.00
BET: 31 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις