Γάλλοι και Γερμανοί με σερί

Γάλλοι και Γερμανοί με σερί

Δύο γκολ πέτυχε ο Καβάναρος στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Σαουθάμπτον, πλήρωσε περήφανα η στήλη της Κυριακής και πάμε γι’ άλλα. Στη Γαλλία, συγκεκριμένα.

Σε κάκιστη κατάσταση βρίσκεται η Νις, που μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχοντας δεχτεί σε όλες εξ αυτών 2+ γκολ. Μηδαμινές, ουσιαστικά οι ελπίδες για πρόκριση, ζητούμενο στο ματς με τη Λεβερκούζεν η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις πρώτα απ’ όλα.

Εντυπωσιακό το σερί των έξι αναμετρήσεων με γκολ, είτε υπέρ είτε κατά, στο πρώτο μισάωρο, την ώρα που οι «ασπιρίνες» μετρούσαν 5/5 πριν το 0-0 με τη Χέρτα Βερολίνου. Και οι Γερμανοί ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα μετά τη γκέλα αυτή, άλλωστε με ισοπαλία έστω εξασφαλίζουν την πρόκριση. Καλό το 1.80 για γκολ μέχρι το 28’.


Μονό (Tipster’s League) 

22:00 Νις – Λεβερκούζεν: Over 0,5 στο 1’ – 28’ (1.80)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις