Το… αίμα μας πίσω στο 2.10

προγνωστικά κληματσούδας

Ρεβάνς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Θάνο Κληματσούδα να στηρίζει ειδικό του 2.10.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Δεν μου βγήκαν τα ρίσκα την Κυριακή στις αναμετρήσεις της Stoiximan Super League, επιστρέφω με σούπερ ειδικό από το Champions League.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Το… αίμα μας πίσω στο 2.10

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, στη ρεβάνς του 2-3 στο Παρίσι για την ομάδα της Βαρκελώνης. Πολλές συγκινήσεις στη round one των δύο ομάδων, εκτίμησή μου πως και ο επαναληπτικός θα διαθέτει ανάλογο σκηνικό, καθώς πρόκειται για δύο εξίσου ποιοτικές ομάδες, αλλά με αμυντική αφέλεια.

Εκείνο που μου φάνηκε ιδιαίτερα περίεργο ήταν το γεγονός πως ο Κιλιάν Μπαπέ πραγματοποίησε το χειρότερο παιχνίδι του εφέτος την περασμένη Τετάρτη. Όχι απλά δεν σκόραρε, αλλά δεν είχε ούτε σουτ στον στόχο, ενώ γενικότερα τα στατιστικά του ήταν ιδιαίτερα χαμηλά. Πρόκειται για έναν top class παίκτη, αδυνατώ να πιστέψω πως για δεύτερη σερί αναμέτρηση θα εμφανιστεί τόσο νωχελικός.

Εκτίμησή μου πως θα σκοράρει σε απόδοση άνω του διπλασιασμού.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν
Γκολ Κ. Μπαπέ
2.10
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις