Δεύτε τελευταίον ασπασμόν στο 2.65

μελετημένα προγνωστικά με παίκτη ομάδας σούπερ λιγκ στην εικόνα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για τους γηπεδούχους. Σημείο στο 2.65.

Μελετημένα προγνωστικά

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Πανηγυρική δικαίωση για τα τελευταία μελετημένα προγνωστικά προ δεκαημέρου. Επιστροφή στη δράση μετά τις 3 Απριλίου, εκ νέου με ενασχόληση για τη Stoiximan Super League, την οποία όλοι μας λατρεύουμε.

Το κίνητρο «οδηγεί» στο 2.65

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες», παίζοντας μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά, το τελευταίο χαρτί του για την παραμονή στην κατηγορία. Εφόσον οι Γιαννιώτες δεν επικρατήσουν των Αρκάδων, τότε η δική τους… Μεγάλη Πέμπτη θα έρθει απόψε.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το «βαρύ» εκτός έδρας 4-0 το περασμένο Σάββατο, σε παιχνίδι που έχασαν και τον Εραμούσπε. Διπλό το κακό δηλαδή. Όχι πως ο Αστέρας βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι, καθώς κι εκείνος προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κηφισιά, αλλά τουλάχιστον η ομάδα του Ράσταβατς δεν κινδυνεύει με τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο χαλαροί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πέσουν αμαχητί. Ο ΠΑΣ θα πρέπει να εμφανιστεί με το μαχαίρι στα δόντια. Εκτιμώ πως το goal/goal είναι καλή επιλογή, όμως θα το συνδυάσω με το 1Χ για να πάρω μία καλύτερη απόδοση.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης
1Χ & goal/goal
2.65
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις