Ήρθε η στιγμή για το 4.50

προγνωστικά κληματσούδας με τον ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ round 1 για τους «8» του Conference League, με τον Θάνο Κληματσούδα να ποντάρει στο 4.50.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Σκιά του εαυτού του χθες ο Κιλιάν Μπαπέ στο Παρίσι, δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα του και δικαίως η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε με 3-2 από την Μπαρτσελόνα. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον οι Γάλλοι την επόμενη Τρίτη στη Βαρκελώνη, εμείς όμως προχωράμε απευθείας με το Conference League.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Χορός τανζανικός

Η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων. Ο δικέφαλος του βορρά παίζει πλέον για το πρεστίζ και την ιστορία του. Προ διετίας δεν κατάφερε να προκριθεί επί της Μαρσέιγ, όμως οι Βέλγοι μοιάζουν πιο βατός αντίπαλος και δικαίως οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να φιλοδοξούν σε εισιτήριο για την τετράδα.

Δεν θα σταθώ πολύ στο αγωνιστικό. Η Κλαμπ Μπριζ αποτελεί μία ομάδα με ταχυδύναμη, ποιοτικούς παίκτες, αλλά και δύο σημαντικές απώλειες (Μινιολέ, Σκοβ Όλσεν). Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Βέλγιο δίχως τον κλινίρη Τόμας Μουργκ, αλλά… μικρό το κακό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Σε εκείνες τις θέσεις υπάρχουν ποιοτικές λύσεις.

Το τελευταίο διάστημα ανεβαίνει αγωνιστικά και ψυχολογία ο Μπουάνα Σαμάτα. Με τη Λαμία αποθεώθηκε, παρότι δεν σκόραρε. Με την ΑΕΚ, πέρασε ως αλλαγή και «έδειξε» στους κεντρικούς αμυντικούς της Ένωσης πως θα τους δυσκολέψει. Κάτι που έκανε, κρατώντας πολλές μπάλες στο επιθετικό τρίτο του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας πολλές μονομαχίες.

Την Κλαμπ Μπριζ την γνωρίζει, ψυχολογία βρίσκει, οπότε κρατάω το να σκοράρει απόψε στο Βέλγιο σε απόδοση 4.50.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
22:00
Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
Γκολ Μπ. Σαμάτα
4.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις