Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο παιχνίδι στον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα σε Πειραιώτες και Τούρκους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Γ. Καραϊσκάκης» (33.296), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ.
  • Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν και το 2021 στη φάση των ομίλων του Europa League με τον Ολυμπιακό να κερδίζει και στα δύο ματς.
  • Οι Πειραιώτες κράτησαν το μηδέν στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακός

Ξεκίνησε άσχημα στα play offs του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ωστόσο κατάφερε να επανέλθει, κάνοντας το 2/2 απέναντι σε Άρη και Λαμία και εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των υπολοίπων για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Μάλιστα, απέναντι στη Λαμία ήταν καταιγιστικός, κερδίζοντας εκτός έδρας με 5-1.

Stat attack: Δέχτηκε γκολ σε 3/5 τελευταία εντός έδρας ματς.

Απουσίες:  Τιμωρημένος ο Ποντένσε και δύσκολα θα προλάβει ο Αλεξανδρόπουλος. Έτοιμος ο Όρτα, αλλά ερωτηματικό αποτελεί η κατάστασή του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Ορτέγα, Ρέτσος, Κάρμο, Ρόντινεϊ – Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης – Μασούρας, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί

Ρεπορτάζ Φενέρμπαχτσε

Τα επεισόδια στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ έχουν σημαδέψει τη σεζόν για τη Φενέρ, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την εξαιρετική της εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Το απέδειξε και απέναντι στην Αντάναντεμιρσπορ, την οποία φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα στο τελευταίο της παιχνίδι. Στο Σούπερ Καπ αποφάσισε να παραταχθεί με την Κ19 και να αποχωρήσει μετά το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Stat attack: Σκόραρε σε 4/5 τελευταία εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμοι οι Γιαντάς, Κινγκ, Τζικού και Οουστερβόλντε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λιβάκοβιτς – Οσάγι-Σάμουελ, Τζίκου, Σογιουντσού, Κεντίογλου – Φρεντ, Γιουκσέκ, Καχβετσί – Τάντιτς, Σιμάνσκι, Τζέκο

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Απέναντί του έχει μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο στην επίθεση και είναι πεισμωμένη μετά τα γεγονότα στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ωστόσο και ο ίδιος είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Θεωρώ πως θα αποφύγει την ήττα, αλλά δεν θα καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Combo
19:45
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
1X & goal/goal
2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις