Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στον πρώτο προημιτελικό του Conference League ανάμεσα σε Βέλγους και Θεσσαλονικείς.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ προγνωστικά από τον αγώνα που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Γιαν Μπρέιντελ Στάντιον» (29.062), Μπριζ.
  • Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ.
  • Οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους έληξαν ισόπαλες με 1-1, ενώ σε ένα φιλικό που έπαιξαν ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής.
  • Η Κλαμπ Μπριζ έχει απολογισμό 4-5-3 απέναντι σε ομάδες από την Ελλάδα, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ μετρά τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες κόντρα σε ομάδες από το Βέλγιο.
  • Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς της Κλαμπ Μπριζ απέναντι σε ελληνικές ομάδες επιβεβαιώθηκε το over 2,5, ενώ αντίθετα σε έξι από τα οκτώ ματς του ΠΑΟΚ με βελγικές ομάδες σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Κλαμπ Μπριζ

Επανήλθε μετά την άδικη ήττα με 2-1 στη Νορβηγία από τη Μόλντε και επικράτησε εύκολα με 3-0 στη ρεβάνς για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «8» του Conference League. Με πρωταγωνιστή τον Σκοβ Όλσεν που σκόραρε δύο φορές (45+1’, 48’) και ένα γκολ του Σκόρας που τον αντικατέστησε οι Βέλγοι επικράτησαν και έφτασαν σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από εννιά χρόνια. Ωστόσο, η μέτρια παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα οδήγησε τη διοίκηση στην αλλαγή προπονητή, με τον Χαγέν να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός. Την Κυριακή κέρδισε με 3-1 την Άντερλεχτ για τη διαδικασία των πλέι-οφ και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια της σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Σκοβ Όλσεν και Οντόι λόγω τραυματισμού κι ο Φανάκεν λόγω ασθένειας, ενώ αμφίβολος είναι ο Μινιολέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γιάκερς – Σαμπέ, Ορντόνιεζ, Μέχελε, Μάιγερ – Νίλσεν, Ονιεντίκα, Φετλέσεν – Σκόρας, Νούσα, Τιάγκο.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Σε μια από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές βραδιές της ιστορίας του ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 5-1 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πραγματοποίησε εντυπωσιακή ανατροπή. Έχοντας χάσει με 2-0 στην Κροατία, ο «δικέφαλος του βορρά» έπαιξε όπως ακριβώς χρειαζόταν και προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο χάρη σε γκολ του Μπάμπα (27’), αυτογκόλ του Σούσιτς (33’) και τέρμα του Μπράντον Τόμας (42’). Παρότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το συνολικό σκορ με γκολ του Χότζα στο 49’, οι Θεσσαλονικείς δεν πτοήθηκαν και πέτυχαν δύο ακόμη γκολ με τον Κουλιεράκη στο 72’ και με πέναλτι του Ζίβκοβιτς στο 88’. Ανάλογη ήταν η συνέχεια και στο πρωτάθλημα, με το 2-2 στην έδρα της ΑΕΚ να διατηρεί την ομάδα του Λουτσέσκου στην κορυφή. Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 (Γκατσίνοβιτς 30, Άμραμπατ 49’), ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 62’ με τον Μπάμπα και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Οζντόεφ στο 89’.

Stat attack: Μετρά τέσσερα συνεχόμενα goal/goal & over 3,5.

Απουσίες: Τροστ-Εκόνγκ και Νάσμπεργκ παραμένουν εκτός, ενώ ο Τάισον επέστρεψε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Γιόνι, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Η αστάθεια στο στρατόπεδο της Κλαμπ Μπριζ, που λίγο καιρό πριν απέλυσε τον προπονητή της και προς το παρόν έχει υπηρεσιακό τεχνικό, σίγουρα μπορεί να δίνει έξτρα αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ. Έτσι κι αλλιώς η ελληνική ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και στην Ευρώπη φέτος τα πάει εξαιρετικά. Παρά την ποιότητα που διαθέτει μεμονωμένα η γηπεδούχος, ο άσος βρίσκεται στο ανεξήγητα χαμηλό 1.75. Θα πάμε λοιπόν με την ισοπαλία στο 3.80 της Interwetten, αναμένοντας μια πιο… αναγνωριστική προσέγγιση από τις δύο ομάδες.

Μονό
22:00
Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
Χ
3.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις