Νιούκαστλ – Τότεναμ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Νιούκαστλ - Τότεναμ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο σημαντικό παιχνίδι της Premier League για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας σεζόν.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Νιούκαστλ – Τότεναμ προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» (52.305), Νιούκαστλ.
  • Διαιτητής: Τιμ Ρόμπινσον.
  • Πρώτος γύρος: Τότεναμ – Νιούκαστλ 4-1.
  • Τρεις νίκες και δύο ήττες έχει η Τότεναμ στα τελευταία πέντε ματς απέναντι στη Νιούκαστλ.
  • Η Τότεναμ έχει απολογισμό 4-1-1 στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ.
  • Οι δύο ομάδες μετρούν οκτώ συνεχόμενα goal/goal, με επτά από αυτά τα παιχνίδια να έχουν over 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Νιούκαστλ

Άντεξε την ασφυκτική πίεση της Φούλαμ στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε στο τέλος να βρει το γκολ της νίκης. Η Νιούκαστλ παρουσιάστηκε βελτιωμένη μετά την ανάπαυλα και ενώ είδε το γκολ του Σερ στο 75’ να ακυρώνεται, έξι λεπτά μετά άνοιξε το σκορ με τον Γκιμαράες. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Χάου παρέμεινε στην όγδοη θέση και στο -2 από την 6η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Stat attack: Σε οκτώ από τα τελευταία εννιά εντός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Τραυματίες οι Πόουπ, Τρίπιερ, Μπότμαν, Ζοέλιντον, Αλμιρόν, Λιβραμέντο, Λασέλς και Μάιλι, ενώ οι Γουίλοκ και Τάργκετ είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα – Κραφτ, Σερ, Μπερν, Χολ – Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Άντερσον – Μπαρνς, Γκόρντον, Ίσακ.

Ρεπορτάζ Τότεναμ

Δεν ήταν εντυπωσιακή αλλά έκανε το καθήκον της η Τότεναμ, κερδίζοντας με 3-1 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο βόρειο Λονδίνο. Το αυτογκόλ του Μουρίλο στο 15’ την έβαλε μπροστά στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 27’ με τον Γουντ. Στο δεύτερο μέρος τα «σπιρούνια» έβγαλαν χαρακτήρα και με γκολ δύο αμυντικών τους (52’ Φαν ντε Φεν, 58’ Πόρο) πήραν τελικά τη νίκη με την οποία ανέβηκαν στην τέταρτη θέση, σε ισοβαθμία με την Άστον Βίλα.

Stat attack: Το over 2,5 επιβεβαιώθηκε σε εννιά από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Σόλομον, Σεσενιόν και Φόρστερ, ενώ ο Ρισάρλισον είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βικάριο – Πόρο, Φαν ντε Φεν, Ρομέρο, Ουντόγκι – Σαρ, Μπισουμά – Τζόνσον, Μάντισον, Βέρνερ – Σον Χέουνγκ-Μιν.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Νιούκαστλ – Τότεναμ

Δίκαιο φαβορί η Τότεναμ από την άποψη ότι η Νιούκαστλ είναι «λαβωμένη» από τους τραυματισμούς. Ωστόσο η εκτός έδρας παρουσία της είναι τέτοια που δεν μπορούμε να πάμε με σιγουριά στο διπλό. Αντ’ αυτού θα πάμε με το combo Χ2 & goal/goal στο 1.85 της Interwetten, δεδομένου ότι τα ματς τους έχουν πάντα γκολ.

Combo
14:30
Νιούκαστλ - Τότεναμ
Χ2 & goal/goal
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις