Δυάδα κινήτρου και γκολ

προγνωστικά κληματσούδας με παίκτες του Παναιτωλικού να πανηγυρίζουν.

Παναιτωλικός - Βόλος και Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά στο σαββατιάτικο μενού του Θάνου Κληματσούδα σε απόδοση 2.27.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Την Τετάρτη στέφθηκε με επιτυχία το προγνωστικό μου στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του απέναντι στη Λαμία και μας πλήρωσε σε απόδοση 1.90. Στο σημερινό μενού έχουμε εκ νέου πρόταση από την Stoiximan Super League.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

«Μιλάει» το κίνητρο

Παναιτωλικός-Βόλος στο Αγρίνο, μεγάλη μάχη  παραμονής, με τους γηπεδούχους να παίζουν με άλλο αέρα εντός έδρας. Ο Βόλος μπορεί να εκκίνησε στα play out με 2/2 νίκες, όμως τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, δεν μεταμορφώθηκε σε… «Μπαρτσελόνα». Ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη είναι σοβαρός, μετρημένος, άρτιος τακτικά και με ποιότητα. Κρατάω τον άσο με draw no bet.

Συνέχεια με το Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά. Βάσει κινήτρου θα πρέπει να κοιτάξουμε στους φιλοξενούμενους, βάσει φόρμας θα πρέπει να κάνουμε… πάσο στην αναμέτρηση. Ο Αστέρας όμως θέλει να «κλείσει» τη σεζόν με θετικές εντυπώσεις, ενώ η Κηφισιά «καίγεται». Γκολ βλέπω στο παιχνίδι, οπότε κρατάω το over 1,5 αγώνα σε συνδυασμό με ένα γκολ στο ημίχρονο.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Δυάδα απόδοσης 2.27
19:30
Παναιτωλικός - Βόλος
1 dnb
1.45
19:30
Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά
Over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο
1.57
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις