Χαρούμενο ξεκίνημα στο 1.88

Για τα προγνωστικά και τον αγώνα της Ελλάδας στο ποδόσφαιρο γυναικών, εικονίζεται η εθνική.

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με προγνωστικά και επιλογές σε ελληνικό και γαλλικό έδαφος μέχρι 1.88.

Προγνωστικά: Ξεκίνημα για την Εθνική σε αξία

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής απόψε και έχουμε ωραία και διάφορα πραγματάκια. Από Εθνική γυναικών στο ποδόσφαιρο έως το σούπερ ντέρμπι του γαλλικού ποδοσφαίρου. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά…

Ξεκινάμε με το Ελλάδα – Νησιά Φερόε. Η ρεβάνς της πιο ντροπιαστικής ήττας της Εθνικής σε γυναικείο ταμπλό για την πρώτη αγωνιστική του Nations League. Τα γαλανόλευκα κορίτσια ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Οι Σκανδιναβές αποτελούν διαχρονικά σάκο του μποξ, δέχθηκαν 56 γκολ σε οκτώ ματς στην προηγούμενη προκριματική φάση και γενικότερα έχουν χαμηλό επίπεδο ποιοτικά.

Η Εθνική μας έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια, διαθέτει μία ποιοτική φουρνιά γεμάτη ταλέντο ενώ η ζέστη της Κρήτης σίγουρα θα είναι ένα ακόμα ευνοϊκό στοιχείο αφού ο αντίπαλος δεν έχει συνηθίσει να παίζει ούτε σε κανονικό χλοοτάπητα ούτε σε τόσο υψηλή θερμοκρασία. Ο άσος δε σπάει, θα συνδυαστεί με επικράτηση από το ημίχρονο και με το over 2,5 στο 1.88. Fair τιμή με αξία αφού η Ελλάδα εάν θέλει να πάρει την πρωτιά στον όμιλο πρέπει να κερδίσει σήμερα πάση θυσία και με μεγάλο σκορ για τις ισοβαθμίες.

Λιλ – Μαρσέιγ

Πάμε και στη Ligue 1 για το Λιλ – Μαρσέιγ, ένα ντέρμπι που δεν είναι ακριβώς μίσους αλλά κρύβει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν της Λανς την προηγούμενη Παρασκευή, κέρδισαν και προχώρησαν για την τετράδα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη ηττήθηκαν με άσχημο τρόπο από την Παρί ενώ είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα, ψάχνουν προπονητή για το καλοκαίρι ενώ φυσικά υπάρχουν και τα προημιτελικά του Europa League στη μέση. Μία σκέτη παράνοια στη Νότια Γαλλία που εκφράζει πλήρως το DNA της ομάδας.

Στοιχηματικά ο άσος δεν αξίζει. Μπορεί να είναι σε καλούτσικη τιμή αλλά η Μαρσέιγ είναι μακράν το χειρότερο ρόλερ κόστερ και μπορεί να κάνει ζημιά άσχημη. Καλύτερη επιλογή το αμφίτερμα που επιβεβαιώνουν και οι δύο τελευταία σε αξιόλογη τιμή.

Combo
20:00
Ελλάδα (Γ) - Νησιά Φερόε (Γ)
1 ημίχ./1 τελ. & over 2,5
1.88
BET: 30 units
Μονό
22:00
Λιλ - Μαρσέιγ
Goal/goal
1.82
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις