Τριπλό combo Θεσσαλονίκης στο 1.90

προγνωστικά κληματσούδας με τον προπονητή Λουτσέσκου στην φωτογραφία.

Με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Λαμία σε combo απόδοσης 1.90 ασχολείται στην στήλη της Τετάρτης ο Θάνος Κληματσούδας.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Καιρό είχα να γράψω στήλη, οπότε επιστρέφω με χαρά στην ενεργό δράση με combo από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Λαμία.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Τριπλό combo στο 1.90

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο δικέφαλος του βορρά προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού και εάν είχε κερδίσει τον Άρη στην πρεμιέρα, θα βρισκόταν σε σαφέστατα καλύτερη μοίρα και με μεγαλύτερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου.

Η διαφορά μεταξύ Λαμίας και ΠΑΟΚ είναι μεγάλη. Το αποψινό παιχνίδι είναι το τελευταίο χρονικά «εύκολο» παιχνίδι. Όμως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει το know-how να κρατάει προσγειωμένους και προσηλωμένους τους ποδοσφαιριστές του. Εκτιμώ πως οι «ασπρόμαυροι» θα εμφανιστούν σοβαροί, λίγες ημέρες πριν το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το οποίο δεν αποκλείεται να κρίνει και την κούπα.

Επιλογή ο άσος με over 1,5 και over 2,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - Λαμία
1 & over 1,5 & ΠΑΟΚ over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις