Γκολ και σκόρερ στον διπλασιασμό

μελετημένα προγνωστικά με την ομάδα της ΑΕΚ αγκαλιασμένη στην φωτογραφία.

Ολυμπιακός - Άρης και Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στο μενού της Τετάρτης για τον Fidel σε αποδόσεις 1.80 και 2.00.

Μελετημένα προγνωστικά

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Πανηγυρική δικαίωση για τα μελετημένα προγνωστικά της Κυριακής στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, καθώς η στήλη πέτυχε το 2/2 και μοίρασε κέρδη σε όλους τους αναγνώστες της. Μεσοβδόμαδα υπάρχει ξανά δράση στην Stoiximan Super League, οπότε θα υπάρξουν εκ νέου σημεία.

Γκολ και σκόρερ στον διπλασιασμό

Εκκίνηση από το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη. Αδίκεισαν τον εαυτό τους οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στην ΑΕΚ και ηττήθηκαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι εκκίνησαν στα play off με 2/2 νίκες, κάτι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία τους. Δύσκολη η έξοδος για τον Άρη, ενώ ο Ολυμπιακός την 3η και την 4η αγωνιστική θα παίξει τα ρέστα του για να πλησιάσει την κορυφή. Επιστροφή στα γκολ για τον Ελ Κααμπί η πρόβλεψή μου στον διπλασιασμό.

Συνέχεια με το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Με την πλάτη στον τοίχοι η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, ή κερδίζει ή «καίγεται». Η ΑΕΚ βολεύεται και με την ισοπαλία, όμως το ζευγάρι προσφέρεται για γκολ, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές επιθέσεις και δύο άμυνες που συχνά-πυκνά προβληματίζουν. Κρατάω το goal/goal.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:00
Ολυμπιακός - Άρης
Γκολ Ελ Κααμπί
2.00
BET: 25 units
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Goal/goal
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις