«Μιλούν» με γκολ οι φιλοξενούμενοι

προγνωστικά σούπερ λιγκ με τον ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και πονταρίσματα στα μεγάλα ντέρμπι της Stoiximan Super League.

Προγνωστικά σούπερ λιγκ με γκολ στα ντέρμπι

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Κυριακής απόψε και επιστρέφουμε δυναμικά με προγνωστικά σούπερ λιγκ και δυάδα από τα play off. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές μας.

Ξεκινάμε από το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, το πρώτο ντέρμπι της ημέρας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τεράστιο αποτέλεσμα στο Φάληρο και έχουν μπει για τα καλά σε mood τίτλου. Από την άλλη η ομάδα του Λουτσέσκου περισσότερο σκέφτεται την ιστορική ευκαιρία που της ξεδιπλώνεται μέσω της Ευρώπης παρά το πρωτάθλημα εάν και ακόμα είναι μέσα στον στόχο του τίτλου και του πρωταθλήματος. Το χαρακτηριστικό είναι πως εκείνη ματσάρει καλύτερα τους «πράσινους» φέτος. Οι αποδόσεις την αδικούν και το να βρει ένα τέρμα στη Λεωφόρο δεν είναι απίθανο σενάριο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ & TIPS

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Η συνέχεια μας βρίσκει στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Και εδώ περίπου η ίδια ιστορία όσο αφορά το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων όσο και το στοιχηματικό. Μεγάλη υποτίμηση των εταιρειών στους «ερυθρόλευκους» και μάλλον θα δημιουργήσουν θέματα σε μία έδρα που στέκονται καλά. Το να βρουν ένα γκολ αξίζει για μία δυάδα που υπερδιπλασιάζει.

Δυάδα απόδοσης 2.20
18:00
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ οver 0,5
1.48
20:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός οver 0,5
1.50
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις