Είναι του… χεριού του

μελετημένα προγνωστικά με τον Λουτσέσκου στην φωτογραφία.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται για πέμπτη φορά εφέτος και ο Fidel έχει διπλό ποντάρισμα έως 2.60.

Μελετημένα προγνωστικά

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Επιστροφή στη δράση λοιπόν και στα μελετημένα προγνωστικά στοιχήματος, τα οποία όλους αυτούς τους μήνες μας έφεραν αρκετά κέρδη. Για όποιον αμφιβάλλει μάλιστα, αρκεί μία απλή επίσκεψη στο Tipsters League για να δει τα συνολικά στατιστικά.

Είναι του… χεριού του

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ γι’ ακόμη μία φορά στη φετινή σεζόν. Αναμετρήθηκαν φέτος τέσσερις φορές. Στην πρώτη ο ΠΑΟΚ έχασε στο νήμα το τρίποντο, στη δεύτερη κέρδισε σχετικά εύκολα. Στην τρίτη συνάντηση, ο Παναθηναϊκός ήταν κλάσεις ανώτερος, ενώ στην τέταρτη οι ρόλοι αντιστράφηκαν, παρότι εντέλει οι «πράσινοι» προκρίθηκαν.

Δύσκολο παιχνίδι, η κρισιμότητα άλλωστε είναι τεράστια στην τελική ευθεία της σεζόν. Παίζεται για όλους ο τίτλος. Σε ενδεχόμενη ήττα, ο Παναθηναϊκός μένει αρκετά πίσω. Ο ΠΑΟΚ ακόμη και να ηττηθεί, μπορεί εν μέρει να «σωθεί» από το αποτέλεσμα του ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Είδωμεν.

Όσο να πεις, στη «μεγάλη» εικόνα, ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν καλύτερος εφέτος. Και αν μη τι άλλο το σετ των αποδόσεων τον αδικεί. Δύο σημεία στο σημερινό κουπόνι λοιπόν, ένα πιο safe, ένα πιο risky.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Combo
18:00
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Χ2 & over 0,5
2.10
BET: 25 units
Μονό
18:00
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
2 dnb
2.60
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις