Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην προσπάθεια των Πειραιωτών να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης έναντι των Ισραηλινών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης
  • Πρώτο ματς για την φάση των «16» του Europa Conference League
  • Δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων μετά το καλοκαίρι του 2010.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

«Πετάει» με τον Μεντιλίμπαρ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησαν και του Βόλου στο πρωτάθλημα ενώ φυσικά προέρχονται από την πρόκριση κόντρα στην Φερεντσβάρος όπου με δύο νίκες με το ίδιο σκορ έκαναν την δουλειά (1-0/0-1). Έτσι πλέον το ματς απέναντι στους Ισραηλινούς έχει «χαρακτήρα» τελικού και φυσικά υπάρχει αρκετή αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας αφού βλέπουν μία ενθαρρυντική εικόνα με τον νέο προπονητή. Εξάλλου έχουν τουλάχιστον 20 χρόνια να βρεθούν στα προημιτελικά μίας μεγάλής διοργάνωσης με αποκλεισμούς όπως της Μέταλιστ, της Γουλβς και της Μπορντό να έχουν κοστίσει αρκετά στην ψυχολογία του οργανισμού και φέτος υπάρχει ευκαιρία για το μεγάλο βήμα, ενώ ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Stat attack: 3/3 over 2,5.

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι – Τιμωρημένος ο Ρέτσος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ορτέγα, Ντόι, Κάρμο – Όρτα, Σικίνιο, Έσε – Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Ρεπορτάζ Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι είναι περίεργη ιστορία και φέτος. Είναι ομάδα που παίζει καθαρά επιθετικό ποδόσφαιρο καθώς ο προπονητής της, το επιτρέπει με το στυλ του. Ο Ρόμπι Κιν εξάλλου είναι ένας χαρακτήρας που σκεπάζει ωραία αυτό, ενώ μεγάλος αστέρας είναι ο Ζάχαβι και έχει μεγάλη ποιοτική διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Βέβαια στο ρόστερ βρίσκεις και μεγάλη ομοιογένεια αλλά και ταλέντο με τον Τούρζεμαν να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Το μεγάλό θέμα της είναι η αφέλεια, δεν εμφανίζεται πολλές φορές όπως πρέπει στο γήπεδο και χάνει πόντους λόγω αυτού. Θα δώσει μάχη με τη Χάιφα για το πρωτάθλημα, μεγάλο μείον της πως παίζει σε ουδέτερο έδαφος τα εντός έδρας ματς της στην Ευρώπη.

Stat attack: 4/5 Goal/goal.

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Μισπάτι, Κόεν, Λούκασεν, Σλόμο, Μπαλτάκα, Ρεβίβο – Βαν Οφέρεμ, Κανιχόφσκι, Πέρετζ – Τούρζεμαν, Ζάχαβι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ματς που ο Ολυμπιακός με την αύρα του και το πείσμα του αναμένεται να επικρατήσει. Η Μακάμπι είναι ομάδα που έχει εύθραυστη άμυνα και μπορεί να το πληρώσει, ο άσος σε αποδεκτή απόδοση.

Μονό
19:45
Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
1
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις