Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στη δύσκολη αποστολή του Δικεφάλου του βορρά κόντρα στην πρωταθλήτρια Κροατίας.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΠΑΟΚ

Η αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Μάξιμιρ» (35.423), Ζάγκρεμπ.
  • Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγεφ.
  • Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στη φάση των ομίλων του Europa League την σεζόν 2010-11, με τον ΠΑΟΚ να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια με 1-0.
  • Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει απολογισμό 2-2-8 απέναντι σε ομάδες από την Ελλάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ μετρά πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα κόντρα σε ομάδες από την Κροατία.
  • Εντός έδρας η Ντιναμό έχει τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη απέναντι σε ελληνικές ομάδες, ενώ σε έξι από τα οκτώ ματς κόντρα σε κροατικές ομάδες ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχτεί γκολ.

Ρεπορτάζ Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό έκανε την υπέρβαση αποκλείοντας την Μπέτις και έφτασε στη φάση των «16» του Conference League. Το διπλό στην Ανδαλουσία με 1-0 της έδωσε μεγάλο προβάδισμα, όμως ο Μπακαμπού άνοιξε το σκορ στη ρεβάνς του «Μάξιμιρ» και ισοφάρισε το συνολικό σκορ. Τελικά, ο Κανέκο πέτυχε το 1-1 στο 59’ και με αυτή την ισοπαλία οι Κροάτες υπερασπίστηκαν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα για να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Δεν είναι αναλόγως καλή η πορεία της Ντιναμό και στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση. Στο 90+4’ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Όσιγεκ με γκολ του Κουλένοβιτς, κι έτσι η διαφορά από την πρώτη Ριέκα έφτασε τους πέντε βαθμούς κι από τη δεύτερη Χάιντουκ στους τέσσερις.

Stat attack: Σε οκτώ από τα τελευταία εννιά εντός έδρας παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Μπουλάτ, Στόικοβιτς, Ντρίμιτς, Εμρέλι, Πέριτς και Μοχαράμι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νέβιστιτς – Ριστόφσκι, Τεοφίλ-Κατρίν, Μπερνάουερ, Πέρκοβιτς – Σούσιτς, Μίσιτς – Κανέκο, Μπατούρινα, Χότσα – Πέτκοβιτς.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Πραγματοποιώντας ίσως τον καλύτερη πορεία της ιστορίας του σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη θέση με απολογισμό 5-1-0, πάνω από Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Αμπερντίν και Ελσίνκι. Ο «δικέφαλος του βορρά» εντυπωσίασε με τις δύο νίκες του κόντρα στη γερμανική ομάδα με 2-1 εντός κι εκτός έδρας και παρουσίασε επιβλητική εικόνα στα υπόλοιπα παιχνίδια, ώστε να εξασφαλίσει έτσι την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» του Conference League. Στα του πρωτάθληματος, ο «δικέφαλος του βορρά» πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία με 2-0, χάρη σε γκολ του Τάισον (71’) και του Μεϊτέ (90+2’), και σε συνδυασμό με το 3-3 της ΑΕΚ με τον Άρη έκλεισε την κανονική διάρκεια της σεζόν ως πρώτος. Ξεκινά την πορεία του στα πλέι-οφ με το ντέρμπι απέναντι στον Άρη, στην -πιθανότατα άδεια λόγω τιμωρίας- Τούμπα.

Stat attack: Μετρά έξι σερί goal/goal & over 2,5 στο Conference League.

Απουσίες: Αμφίβολοι οι Σαμάτα (τραυματισμός) και Ζίβκο Ζίβκοβιτς (ίωση).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Γιόνι, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Μεϊτέ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ

Η έδρα δίνει ελαφρύ προβάδισμα στην Ντιναμό, η οποία αν παίξει όπως με την Μπέτις θα είναι το φαβορί. Στην πραγματικότητα όμως ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κάτι στο Ζάγκρεμπ. Εντός συνόρων οι Κροάτες δεν πείθουν ιδιαίτερα και δείχνουν ευάλωτη εικόνα. Θα πάρουμε το goal/goal στο 1.83 της Interwetten, αφού ο «δικέφαλος του βορρά» σκοράρει και δέχεται γκολ με μεγάλη συχνότητα φέτος στην Ευρώπη.

Μονό
22:00
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ
Goal/goal
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις