«Ερυθρόλευκο» ταξίδι στο 2.25

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με δύο προτάσεις άνω του διπλασιασμού από τον αγώνα του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης απόψε και το ενδιαφέρον μας εστιάζεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση της Βουδαπέστης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φερεντσβάρος, πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Περνάει όπως πρέπει από την πρωτεύουσα

Παιχνίδι λοιπόν με μεγάλη σημασία αλλά και κίνητρο για δύο ομάδες που μοιάζουν ισοδύναμες. Το τελικό σκορ 1-0 του Φαλήρου ήταν δίκαιο βέβαια αποτέλεσμα μίας και η ομάδα του Μεντιλίμπαρ στο τέλος δημιούργησε καλύτερες ευκαιρίες και πλέον πάει για την μεγάλη πρόκριση σε μία δύσκολη έδρα. Οι γηπεδούχοι του Στάνκοβιτς θα τα δώσουν όλα για να βρουν ένα γκολ που θα τους βάλει πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Παρόλα αυτά το βάθος τους μεγάλο δε το λες ενώ στο χορτάρι παρουσιάζουν μεικτά δείγματα. Η σφιχτή λογική του Ολυμπιακού θα του επιτρέψει να βγει μπροστά και να δημιουργήσει καταστάσεις στην αντίπαλη ευάλωτη άμυνα. Το γεγονός αυτό μας κάνει να στραφούμε προς τα αριστερά και το 2 dnb σε εξαιρετική για τα δεδομένα του τιμή ενώ η πρόκριση του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με μία προσπάθεια στην εστία του Ελ Κααμπί δίνει περίπου την ίδια τιμή.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Μονό
22:00
Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός
2 dnb
2.25
BET: 20 units
Combo
22:00
Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός
Πρόκριση Ολυμπιακού & over 0,5 σουτ στην εστία Ελ Κααμπί
2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις