Χτίζει σερί η Ίπσουιτς

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο δυνατές δυάδες από Γερμανία, Αγγλία αλλά και Ολλανδία έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Περάσανε με άνεση τα σημεία μας από το CS2 αλλά και το μονό αποδεκτό αφού οι Cloud9 νικήσανε με άνεση τους Ασιάτες. Επιστρέφουμε στο ποδόσφαιρο αφού έχουμε κανονικά πρωταθλήματα και κανονική αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το νησί αφού στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας η Ίπσουιτς κάνει ένα τρομερό ξεκίνημα και σε έντεκα αγωνιστικές έχει μόλις μία ήττα. Σήμερα ταξιδεύει στο Ρόδεραμ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, η οποία δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό και φαίνεται να ψάχνεται. Από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό οι γηπεδούχοι δύσκολα θα πάρουν κάτι σήμερα. Ποντάρουμε στο διπλό.

  • Συνεχίζουμε με τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας αφού το Αννόβερο θα υποδεχτεί το Μαγδεμβούργο. Αρκετά επιθετικές ομάδες καθώς στα τελευταία τους πέντε παιχνίδια έχουν σκοράρει 14 και 11 γκολ αντίστοιχα. Εμείς θα ζητήσουμε ένα για την κάθε ομάδα και θα είμαστε ικανοποιημένοι.

  • Στην Ολλανδία τώρα, τα αγαπημένα μας πιτσιρίκια του Άγιαξ θα κοντραριστούν με την αρκετά ανεβασμένη Ντόρντρεχτ. Αμφότερες στηρίζονται στην επίθεση για αυτό θα πάρουμε τοover 2,5 σε καλή απόδοση για δυάδα.

  • Τέλος, θα κλείσουμε με ακόμα ένα παιχνίδι από την Ολλανδία το ΜάαστριχτΚαμπούρ. Τρομερά τα αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων αλλά ευτυχώς έχουν καλή επίθεση και μπορεί και μαζεύει πόντους. Επιλέγουμε και εδώ το over 2,5 αφού θεωρώ δύσκολα θα μείνει χαμηλά αυτό το παιχνίδι.

Χτίζει σερί η ΊπσουιτςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Χτίζει σερί η Ίπσουιτς

Δυάδα απόδοσης 2.31
19:30
Αννόβερο - Μαγδεμβούργο
Goal/goal
1.50
22:00
Ρόδεραμ - Ίπσουιτς
2
1.54
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.05
21:00
Ντόρντρεχτ - Γιόνγκ Άγιαξ
Over 2,5
1.40
21:00
Μάαστριχτ - Καμπούρ
Over 2,5
1.46
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις