Θα υπερισχύσει η ποιότητα

προγνωστικά

Προγνωστικά με τριάδα αλλά και ένα μονό αποδεκτό στο CS2 από το Σίδνεϋ και την μακρινή Αυστραλία έχει ο #Mertzanidis

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, δεν με συγκινούν τα παιχνίδια ποδοσφαίρου αν και στην προηγούμενη στήλη μας βγάλαμε ένα καλό κέρδος αφού οι κάρτες επιβεβαιώθηκαν με άνεση στο Πόρτο Αλέγκρε. Το πρώτο μεγάλο τουρνουά στο CS2 είναι γεγονός αφού το CS:GO έκανε μία μεγάλη αλλαγή και άλλαξε αρκετά. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά από την μακρινή Αυστραλία.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι MonteGrayhound, με τους πρώτους να κάνουν έναν καλό αγώνα κόντρα στους αρκετά έμπειρους Complexity. Από την άλλη οι Αυστραλοί μπορεί να παίζουν στην έδρα τους αλλά δυστυχώς χάσανε στην πρώτη αγωνιστική από τους αρκετά δυνατούς G2. Πέρα από τον INS δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο οι Grayhound για αυτό θα ποντάρουμε στην νίκη των Monte.

  • Συνεχίζουμε αφού οι Cloud9 θα αντιμετωπίσουν την Κινέζικη Lynn Vision. Σε αντίθεση με τα moba games οι Ασιάτες δεν είναι τόσο καλοί στα fps και φάνηκε η μεγάλη διαφορά ποιότητας αφού ηττήθηκαν με 13-6 από τους ENCE. Ποντάρουμε στην καθαρή νίκη αφού η Αμερικάνικη ομάδα έχει τρομερή εμπειρία και μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει.

  • Τέλος θα κλείσουμε με το αρκετά δυνατό παιχνίδι G2Complexity. Δύο αρκετά έμπειρες ομάδες οι οποίες θα παλέψουν για την νίκη. Θα πάμε με τους G2 αφού δεν βρίσκονται τυχαία τρίτοι στην παγκόσμια κατάταξη ενώ διαθέτουν και ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του παιχνιδιού τον mONESY.

Θα υπερισχύσει η ποιότηταΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Θα υπερισχύσει η ποιότητα

Τι παίζουμε σήμερα

Τριάδα απόδοσης 2.30
05:30
Monte - Grayhound
1
1.28
05:30
Lynn Vision - Cloud9
2
1.24
11:30
Complexity - G2 Esports
2
1.45
BET: 35 units
Μονό
05:30
Lynn Vision - Cloud9
0-2 Α.Σ
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις